LRT ruošiasi olimpiniam maratonui

Vasario 13 d. 4 val. ryto Lietuvos televizija pradės transliacijų iš Vankuverio žiemos olimpinių žaidynių maratoną. Pirmoji transliacija – Vankuverio žiemos olimpinių žaidynių atidarymas. Paskutinė transliacija – žaidynių uždarymas kovo 1 d.

Per 17 dienų oficialus Vankuverio olimpinių žaidynių transliuotojas Lietuvoje parodys apie 130 valandų žiemos sporto. Iš viso numatoma apie 80 tiesioginių transliacijų.

Varžybų kartojimai ir kai kurios tiesioginės transliacijos taip pat bus rodomos ir per LTV2. Dalis transliacijų bus kartojamos ir per LTV.

"Olimpinės žaidynės visada yra išskirtinis renginys ir tikiu, kad olimpinėse transliacijose LTV suteiks sporto gerbėjams daug emocingų ir prasmingų akimirkų", - sakė LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius

LTV sporto prodiuserė Laima Janušonytė ir operatorius Stasys Petkus rengs reportažus iš Vankuverio.

Varžybas iš studijos Vilniuje komentuos sporto žurnalistai Tautvydas Meškonis, Saulenis Pociūnas, Vytautas Vitkus, Marius Andrijauskas ir Vytaras Radzevičius.

LTV iš Vankuverio transliuos dailųjį čiuožimą, čiuožimą, čiuožimą trumpuoju taku, ledo ritulį, biatloną, slidinėjimą, šuolius nuo tramplino, kalnų slidinėjimą, akrobatinį slidinėjimą, šiaurės dvikovę, snieglenčių sportą, akmenslydį.

LRT planuoja parodyti visas rungtis, kuriose startuos Lietuvos olimpiečiai.

 


Šiame straipsnyje: VankuverisOlimpiadaLRT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių