L.Rasutis pasirodymas T.Turner amplua vos nežlugo

BTV „Muzikinės kaukės“ rengėjai sulaukė juos pribloškusio skambučio: projekto dalyvė Lidija Rasutis pasiguodė negalinti paeiti, ką jau kalbėti apie pasirodymą. Moteris kentėjo nuo nugaros skausmų.

Filmuodami pirmąją BTV laidą „Muzikinė kaukė“ prodiuseriai pajuto, ką reiškia tikras adrenalinas – bet kurią akimirką jų ilgus mėnesius planuotas šou galėjo žlugti. 
Ateis Lidija, ar ne? O jei ateis, ar sugebės atlikti kelias savaites repetuotą pasirodymą, kuriame ji įsikūnija į energingąją dainininkę Tiną Turner?

Šis klausimas po L.Rasutis skambučio visiems nedavė ramybės.

„Aš net juokavau su prodiusere, kad gal mane galės vežimėlyje atvežti. Dainuočiau kaip Tina, tik šokti negalėčiau“, - pasakoja L.Rasutis. Tik tokie jos žodžiai komandos nenuramino.

Visgi, po suteiktos skubios medikų pagalbos, L.Rasutis ryžosi šokti ir pasirodė taip, kad kitiems projekto dalyviams liko tik pavydėti tokios energijos.

„Televizijoje dirba tokie patys žmonės, kaip bet kur kitur: būna, skauda širdį, galvą, nėra nuotaikos – nieko nepadarysi. Skirtumas tik toks, kad televizijoje to negali parodyti“, - aiškina niekada nepasiduodanti moteris.

Dabar ji, nors vis dar kenčia stiprius skausmus, apsilankymus pas fizioterapeutus derina su projekto repeticijomis – pasitraukti ji tikrai neketina.

„Man labai patinka šis projektas ir aš nei kiek nesigailiu į jį įsitraukusi. Svarbiausia – visi žmonės čia labai įdomūs ir draugiški. Aš tikiuosi, kad kuo ilgiau filmuosimės, tuo labiau susidraugausime“, - prisipažįsta L.Rasutis.

Be to, kur kitur ji turėtų progą pasijusti pasaulinio lygio žvaigžde? „Tina Turner – mano dievas. Žinau, kad niekada negalėčiau jai prilygti, bet vis tiek buvo labai įdomu pabandyti. Stengiuosi kuo labiau įsijausti į kuriamą personažą“, - sako BTV muzikinio šou „Muzikinė kaukė“ dalyvė.

L.Rasutis ypatingai patinka tai, kad „Muzikinė kaukė“ – pozityviausias iš visų televizijos šou, kuriuos jai yra tekę matyti. „Čia niekas neiškrenta, dalyviai gali apdovanoti vienas kitą taškais, stengiamės ne konkuruoti su kitais, o patys kiekvieną kartą pasirodyti vis geriau“, - pasakoja L.Rasutis.

Muzikinis šou „Muzikinė kaukė“ – ypatingas naujojo BTV sezono projektas, kuriame garsūs Lietuvos žmonės įsikūnija į pasaulinio lygio žvaigždes. Projekte taip pat dalyvauja Česlovas Gabalis, Deivis, Mia, Aleksandras Ivanauskas-Fara, Ingrida Kolytė, Ieva Gervinskaitė, Aistis Mickevičius, o jį veda visų mylimas aktorius Arūnas Sakalauskas.


Šiame straipsnyje: Lidija RasutisBTV

NAUJAUSI KOMENTARAI

šiaulietė

šiaulietė  portretas
Šauni ta Lidija Rasutis, o Venckienės kelias aprištas, tai ir į prokuratūrą sunku nueit. Dvi moterys, o kokios skirtingos.

Luko

Luko portretas
Bet SUPER laida. Pirma pramoginė kurią žiūrėjau sužavėta ir laukiu tęsinio. Apskritai Baltijos Tv iš bajauraus ančiuko virto gulbe. Kai tv3 pakeitė tinklelį(vakarais vietoj pokalbių laidų pradėjo rodyti lietuviškas muilines ir net rytinėjė laidoje rekalmos puse per puse), tai tik Baltijos Tv ir žiūriu. Ir samokslo teorija tokiu geru laiku, o dėl Valinsko tai baltijai pasisekė. Net mano vaikams labai patiko Taip ir Ne, spėliojam dabar jau kelios dienos namie , atrakcija tokia gavosi , net vakarienė spėjama "taip arba ne".

Ir vėl tie patys

Ir vėl tie patys portretas
jau gerokai nusibodę veidai linksmina vieni kitus.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių