L.Paksienė: namų šeimininkė uždirba 7 tūkst. litų

Vyrui nušalintajam prezidentui Rolandui Paksui išvykus dirbti į Europos Parlamentą, visa namų buitis užgriuvo ant Laimos Paksienės pečių. Daugiau atsakomybės, daugiau darbų - daugiau ir pinigų.

Gyvendamas Vilniuje R.Paksas šeimos išlaidoms žmonai kas mėnesį atriekdavo 4 tūskt. litų. Išvykęs į Briuselį R.Paksas užtikrino L.Paksienei didesnį finansinį pagrindą. "mano alga padidėjo", - skaniai laidoje "Gyvenimas yra gražus" pirmadienį juokėsi L.Paksienė.

Dabar ji šeimai išlaikyti mėnesiui gauna 7 tūkst. litų. "Patikėkite, darbų per akis. Aš esu ir ūkvedys, ir šeimininkas, ir šefas, ir prižiūrėtojas", - savo pareigas vardijo L.Paksienė.

Paklausta apie žento Aivaro Stumbro silpnybę viršyti greitį, L.Paksienė atidžiau rinko žodžius. "Daug kas viršija greitį... Bet jis nė vienos avarijos nėra padaręs... Tačiau sutinku, kad taisyklės yra taisyklės ir jos galioja visiems", - kalbėjo L.Paksienė.

Paksų žentas A.Stumbras prieš kelias savaites buvo 31-ą kartą nubaustas už kelių eismo taisyklių pažeidimus. Teismas jam skyrė 1500 litų baudą ir atėmė teisę vairuoti automobilį 3 mėnesiams.  


Šiame straipsnyje: Paksienėpaksas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių