L.Paksienė: „Mano alga padidėjo 3000 litų“

Jau šįvakar TV3 gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovų laukia ypač atviri Rolando Pakso ir jo žmonos Laimos interviu.

TV3 žiūrovai turės galimybę išvysti, kaip Briuselyje įsikūrė buvęs Lietuvos prezidentas R. Paksas, išrinktas penkerių metų kadencijai į Europarlamentą. „Žurnalistams šių namų duris praveriu pirmą kartą. Išvis retai čia būnu, todėl šio buto nevadinu antraisiais namais“, - sutikdamas iš Lietuvos atskridusią laidos kūrybinę grupę, prisipažins 53-ejų R. Paksas.

Pastaraisiais metais ne itin dažnas žurnalistų pašnekovas šįsyk bus itin atviras. Buvęs sostinės meras, šalies premjeras ir galiausiai valstybės vadovas prisipažins, kad prieš kelias savaites dukra Inga, pagimdžiusi R. Paksui anūką Gabrielių, žinią, jog po širdimi nešioja kūdikį, pirmiausia pranešė savo tėvui, tik vėliau motinai.

Kodėl į Belgijos sostinę paskui vyrą nevyko Laima Paksienė ir kaip visai šeimai gyvenimą pakeitė politiko karjera Briuselyje? „Mano alga padidėjo“, - skaniai juoksis ponia Laima, pridurdama, kad kalba apie Rolando jai skiriamus pinigus šeimos išlaikymui. „Anksčiau tai buvo 4000 litų suma, dabar - 7000“, - neslėps moteris, atvirai pasakodama ir apie antrojo anūko gimimą. „Kai Ingutė jau gulėjo ligoninėje, Aivaras manęs paprašė persikelti į jųdviejų namus ir padėti prižiūrėti trejų metukų Estelą ir paruošti namus Ingos ir lėliuko grįžimui. Tačiau viskas išėjo taip, kad tris dienas jų namuose gyvenau po stalu, mat anūkėlė sirgo ir buvo išvarginta ligos, todėl nutarė susikonstruoti palapinę po stalu ir pakvietė mane kartu apsigyventi joje“, - pasakos Laima Paksienė. Ji „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovams atskleis, kodėl savo dukrai Ingai pataria neskubėti dėl planuojamų turėti penkių vaikų. Tačiau kodėl ji pati iki šiol neaplankė Briuselyje įsikūrusio ir ten daugiausia būnančio sutuoktinio?

Paksų šeimos paslaptys ir atviri interviu Briuselyje bei Vilniuje - jau šį vakarą gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“ 20.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių