Londone įteikti Britų mados tarybos apdovanojimai

Supermanekenės Naomi Campbell ir Lara Stone antradienio vakarą per Didžiosios Britanijos mados tarybos apdovanojimų ceremoniją buvo pagerbtos kaip stiliaus ikonos.

Juodaodei britų gražuolei N.Campbell per iškilmingą ceremoniją viešbutyje "Savoy" buvo įteiktas Specialus pripažinimo apdovanojimas už jau ketvirtį amžiaus trunkančią sėkmingą karjerą.

Savo padėkos kalboje supermanekenė sakė: "Tai neapsakoma - būti savo šalyje ir gauti tokį apdovanojimą".

Tuo tarpu garsaus britų komiko Davido Walliamso žmonai olandei L.Stone buvo įteiktas geidžiamas Metų manekenės apdovanojimas. Užlipusi į sceną ji sakė: "Man garbė reprezentuoti britišką stilių".

Antradienio vakarą taip pat buvo pagerbtas velionis dizaineris Alexanderas McQueenas, kuriam už jo drabužių prekės ženklą po mirties atiteko Apdovanojimas už išskirtinius laimėjimus mados dizaino srityje.

Ceremoniją pradėjo filmas apie vasarį savo noru iš gyvenimo pasitraukusį A.McQueeną, kuris net keturis kartus pelnė Britų mados tarybos skiriamą Metų dizainerio apdovanojimą.

Šių metų geriausio dizainerio apdovanojimas antradienį buvo įteiktas prancūzų mados namų "Celine" kūrybos direktorei Phoebe Philo.

Victoria Beckham, kuri pirmą kartą buvo nominuota apdovanojimui už pasiekimus mados srityje - Dizainerio prekės ženklo kategorijoje - turėjo susitaikyti su pralaimėjimu. Šis apdovanojimas atiteko mados namams "Mulberry".

Britų televizijos laidų vedėjai Alexai Chung per ceremoniją, kurią stebėjo daug mados, kino ir muzikos pasaulio garsenybių, tarp jų Emma Roberts, Thandie Newton bei Lily Cole, buvo įteiktas Britų stiliaus apdovanojimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių