Londone gyvenantį D.Kedžio draugą mušė Lietuvos pareigūnai

Taškas skandalingoje Kauno pedofilijos byloje dar nepadėtas. TV3 kriminalinės publicistikos laida „Akistata“ tęsia tyrimą ir kviečia visus atpažinti paslaptingąjį Aidą, kurį mergaitė įvardijo kaip galimą jos prievartautoją.

Jo asmenybės prokurorai nenustatė iki šiol. Gali būti, kad mergaitės globėja Neringa Venckienė matė tą patį Aidą savo akimis - teismo rūmuose, einantį į Jono Furmanavičiaus kabinetą. „Pasitelkę profesionalų dailininką mes sudarėme įtariamojo Aido fotorobotą“, - pasakoja laidos vedėjas Kristupas Krivickas.

Taip pat trečiadienio laidoje vyks Drąsiaus Kedžio paieškos. Kauno apygardos prokurorai teigia intensyviai ieškantys dviem žmogžudystėmis įtariamo kauniečio. Atrodo, kad pareigūnai ieško ne tik paties D. Kedžio, bet ir jo galimų pagalbininkų. TV3 kriminalinės publicistikos kūrėjai seks ir policijos pėdomis.

Į „Akistatą“ kreipėsi jaunas vyras, kuriam pareikšti įtarimai padėjus D. Kedžiui nužudyti Violetą Naruševičienę. „Nieko panašaus aš nedariau“, - „Akistatos“ žurnalistus tikino vyras.

Tuo metu Londone gyvenantis D. Kedžio pažįstamas pasakos, kad jį pareigūnai iš Lietuvos prievarta įsodino į autobusiuką, tardė ir mušė reikalaudami išduoti draugą.

Lemiamas posūkis Kauno pedofilijos byloje „Akistatoje“ - šį trečiadienį 19.40 val. per TV3. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių