Londonas R. Williamsui yra per brangus?

Britų dainininkas Robbie Williamsas svarsto galimybę persikraustyti į Londoną, tačiau baiminasi, kad „astronominės“ nekilnojamo turto kainos sostinėje jam gali būti sunkiai įkandamos.

Dainos „The Angels“ atlikėjas, kurio turtas vertinamas 160 mln. JAV dolerių, buvo šokiruotas būsto kainų prestižiškesniuose Londono rajonuose po to, kai keletą metų praleido Los Andžele.

Tačiau atlikėjas vis tiek nori grįžti į savo gimtinę, kad jo dviejų mėnesių pirmagimė Theodora Rose , kurią jam pagimdė žmona Ayda, būtų auginama pagal angliškas tradicijas.

Popmuzikos žvaigždei priklauso 12,8 mln. JAV dolerių vertės namas Viltšire, Anglijoje. Be to, jis parduoda savo vilą Beverli Hilse.

„Aydai čia labai patinka. Negaliu pakęsti to oro, bet man patinka šios šalies žmonės. Myliu jų humoro jausmą, myliu jų kultūrą. Londone mes ruošiamės įsigyti nekilnojamo turto, todėl  Teddy tikrai kalbės su tam tikru europietišku akcentu“, - sakė jis.

„Nenoriu, kad mūsų vaikas mokytųsi Los Andžele, bet labai norėčiau, kad ji turėtų anglišką skonį. Los Andželo mokyklose vien kvailiai“,  - pridūrė R.Williamsas.

„Pasirinksime Olandijos parko arba Čelsio rajoną (Londone). Bet kainos čia yra astronominės. Nesuprantu, kaip žmonės išgali gyventi Londone visą laiką. Reikia turėti oligarchiškų pinigų. Tai nerealu“, - kalbėjo dainininkas.


Šiame straipsnyje: Robbie WilliamsasLondonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių