Londonas patenka į kišenvagių mėgstamiausių miestų dešimtuką

Didžiosios Britanijos sostinė pateko į dešimtuką miestų, kuriuose yra didelė tikimybė tapti kišenvagių auka, rodo neseniai atlikto tyrimo rezultatai, kuriais remiasi šalies dienraštis „The Guardian“.

Tyrimą atliko kelionių patarimų svetainė „TripAdvisor“. Remiantis gautais rezultatais, Barselona ir toliau lieka miestu, kuriame siaučia daugiausia kišenvagių. Antroje vietoje atsidūrė Roma, o trečioje – Paryžius. Londonas šioje eilėje dešimtas ir yra saugesnis už Atėnus, Prahą ir Lisaboną.

Anot „TripAdvisor“, visas dešimtukas sudarytas tik iš Europos miestų, o Ispanija yra pavojingiausia šalis: į sąrašą pateko sostinė Madridas, Tenerifės sala ir Kosta Brava pakrantė.

Nepaisant tokių rezultatų, „TripAdvisor“ atstovė Ema Oboil (Emma O'Boyle) britų turistus patikino: „Visi šie miestai ir vietos leidžia patirti nepakartojamų dalykų, todėl žmonės neturėtų atsisakyti planų juos aplankyti. Tyrimo rezultatai tiesiog turėtų paskatinti žmones būti atsargesnius, ypač gausiai turistų lankomose vietose. Būdami atsargesni galėsite mėgautis atostogomis be jokių problemų.“

Ekspertai pataria kelionių metu vertingus daiktus laikyti prieš save. Idealiausia būtų juos nešiotis nedidelėse rankinėse su ilga rankena, užsikabinus kryžmai per krūtinę. Nepatariama su savimi turėti didelių pinigų sumų, dokumentų ir lėktuvų bilietų.


Šiame straipsnyje: Londonaskišenvagis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių