LNK žaidimą „Švarūs pinigai“ ves V.Cololo

Žinomas humoristas Vitalijus Cololo švenčių metu žiūrovams gerą nuotaiką dovanos ne tik savo juokais, bet ir dalindamas pinigus loterijoje „Švarūs pinigai“. Cololo pradeda vesti kalėdinius „Švarių pinigų“ lošimus.

„Šis darbas man prie širdies, juk padėti laimėti pinigų - vienas įdomiausių darbų televizijoje. Žaidėjus palaikysiu ir labai stengsiuos, kad jie pasiimtų visus pinigus“, - savo paramą žada naujasis laidos vedėjas.

Šeštadienis - „Švarių pinigų“ diena. Laimingieji loterijos „Švarūs pinigai“ žaidėjai, laimėję kvietimus į žaidimą ir atvykę į studiją, iš 5 pasirinktų bankomatų pasiims tiek pinigų, kiek tik panorės. 

„Tai fantastiška loterija, kurioje tereikia išsirinkti mėgstamos spalvos bankomatus ir traukti iš jų tūkstančius. Reikia įdėti truputį pastangų ir laimėti kvietimą į žaidimą studijoje, o tada tau užsidega žalia šviesa - susirink tiek pinigų, kiek tik gali. Čia nereikia atsakinėti į sudėtingus klausimus ar įveikti daug pastangų reikalaujančias užduotis - viskas priklauso nuo žaidėjo intuicijos ir sėkmės“, - dėsto naujai iškeptas loterijos „Švarūs pinigai“ vedėjas Vitalijus Cololo.

„Švarius pinigus“ su Vitalijum Cololo žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 17.45 val.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių