LNK suorganizavo E.Vaitkevičės ir buvusio jos mylimojo pasimatymą

Nuotykių mėgėją, skvoterę, 22 metų Gretą į LNK laidą „Būk mano meile!” atlydėjusi skandalingoji burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė – Fergie net neįtarė, kad stebinantis pasimatymas laukia ne tik pagrindinės dalyvės, bet ir jos pačios!

Atvirų patarimų ir vyro sutramdymo paslapčių pokalbyje su “Būk mano meile!” vedėjais negalėjusi Eglija aplodismentais ir vertinančiu žvilgsniu pasitiko vieną iš laidos dalyvių – jaunikių. Tačiau didžioji staigmena – netikėtas susitikimas su buvusiu vadybininku ir mylimuoju Laimu Fergizu.

Žiniasklaidoje nuolat pasirodo pranešimų apie neva įvykusias jų skyrybas ar atsinaujinusią draugystę. Tad studijoje užvirę Eglijos ir Laimo jausmai neliko nepastebėti laidos vedėjų – porų konsultanto Vytenio Pauliukaičio ir laidos vedėjos Ingos Norkutės priremti “prie sienos”, Eglija ir Laimas prisipažino, ką iš tiesų jaučia vienas kitam. Po laidos filmavimo, Eglija neslėpė susijaudinimo: „Labai nustebau jūsų laidoje pamačiusi Laimą. Nes nei aš jam sakiau, kad dalyvausiu laidoje „Būk mano meile!“, nei jis man užsiminė, kad lydės jaunuolį. Tiesa, pirma mano mintis buvo ta, kad Laimas pats jūsų laidoje ieško merginos! Akivaizdžiai jautėsi Laimo įtaka Valdui, jaunuolis tiesiog kalbėjo jo mielais ir saldžiais žodeliais, kuriuos aš pati ne kartą esu girdėjusi. Buvau lengvai šokiruota.“

Savo seksualumo neslepianti burleskos deivė LNK pažinčių laidai negailėjo komplimentų: “Man labai patiko, kad būtent mergina turėjo galimybę rinktis iš trijų vaikinų. Aš pati gyvenime taip darau: su vienu pabendrauju, nueinu kavos išgerti, tada su antru, trečiu, o paskui renkuosi. Jūsų laidoje viskas patogiau. Trys vaikinai, trys galimybes. Labai gerai, kad yra kiekvieno pristatymas, susidarai vaizdą, kas jis per paukštis. Nuostabu, kad visi trys vaikinai labai skirtingi, Greta turėjo tikrai iš ko rinktis.”

Astrologinėmis prognozėmis tikinti Eglija įdėmiai klausė ir Vaivos pranašysčių. Jas žinoma būrėja ir astrologė paruošia kiekvienam “Būk mano meile!” laidos dalyviui asmeniškai.

„Būk mano meile!” laidą su Eglija Vaitkeviče – Fergie žiūrėkite pirmadienį 17.40 per LNK.


Šiame straipsnyje: Eglija Vaitkevičė

NAUJAUSI KOMENTARAI

kd

kd portretas
jau visai nebeturit apie ką rašyt ??????

LNK

LNK portretas
Atvirų patarimų ir vyro sutramdymo paslapčių pokalbyje su “Būk mano meile!” vedėjais negalėjusi Eglija aplodismentais ir vertinančiu žvilgsniu pasitiko vieną iš laidos dalyvių – jaunikių. ??? Ką rodytų LNK ir kitos TV, jei nebūtų tokių "eglijų"?

Maryte

Maryte portretas
bet juk gaslioji Eglija pati priestarauja straipsnio pavadinime paminetam apibrezimui '' mylimojo '' ? Ji giriasi juos per diena net po tris keicianti . Vadinasi - Vieno is MEILUZIU ?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių