LNK rodys vokiečių dramą apie paslaptingą krištolinį amuletą

Balandžio 1-ąją LNK pradeda rodyti naują Vokietijos televizijos CDF dramą „Alisa. Širdžiai neįsakysi“.

Pasak CDF filmų redaktorės Haikės Hempel, „Alisa“ - įkvepianti telenovelė, kuri sujaudins kiekvieną, o žiūrovės Alisoje atpažins save. Pagrindinį Alisos Lenc vaidmenį atlieka jauna Vokietijos aktorė Theresa Scholze, kuriai šlovę atnešė nauja, vos 2009 metais pasirodžiusi drama.

Alisos Lenc vaikinas apgaudinėja ir galų gale palieka ją su krūva skolų. Užsitraukdama kompanijos vadovo pyktį, Alisa sužlugdo savo karjerą. Maža to, ji pameta krištolinį papuošalą, kuris buvo vienintelė likusi jai tėvų atminimo dovana ir jos amuletas.  Iš tiesų sėkmė nuo Alisos nusigręžia. Tačiau visos šios nesėkmės netrukdo jai siekti užsibrėžtų tikslų ir ieškoti savo laimės.

Žavioji Alisa, neprarandanti optimizmo, palieka savo neištikimą draugą Berlyne ir grįžta į savo gimtąjį miestelį, kuriame ji užaugo su savo įtėviais. Patyrusi optikos inžinierė tikisi gauti darbo Kastelhofo optikos įrenginių centre. Pakeliui ji netikėtai susipažįsta su jaunu ir energingu vaikinu Kristianu, kuris greitai užkariauja jos širdį. Su Kristianu Alisa pasineria į kupiną nuotykių, aistros ir širdgėlos gyvenimą ir tada ima aiškėti krištolinio papuošalo ir jos šeimos paslaptis.

Drama „Alisa. Širdžiai neįsakysi“ - nuo balandžio 1-osios, 17.35 val. per LNK.

 


Šiame straipsnyje: Alisa. Širdžiai neįsakysi

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių