LNK projekte „2 minutės šlovės“ – ekstremalūs triukai

Sekmadienį prie talentingųjų starto linijos laidoje "2 minutės šlovės" vėl stos vienuolika dalyvių. Vieni dainuos, kiti šoks, treti vaikščios ant vinių ir stiklų. Komisija šį kartą bus ypač griežta – tik trims dalyviams dovanos kelialapį į pusfinalį.

Ypatingų komisijos pirmininko Algio Ramanausko simpatijų sulaukė keturių seserų ir jauniausiojo brolio pasirodymas. Orinta Auškalnytė su savo dainuojančia šeima atvyko iš Žemaitijos, iš Kvėdarnos miestelio. "Visi, tie, kurie dalyvauja laidoje "Gero ūpo" turėtų pasimokyti iš Jūsų, kaip reikia pateikti folklorą", – po pasirodymo sakė komisijos pirmininkas.

Laidoje bus ir labai ekstremalių pasirodymų. "Man buvo baisu žiūrėti,"- išsigandusi kalbėjo Violeta Tarasovienė po "Niat Nam" federacijos mokinių šou.

Jie net tik vaikščiojo ant stiklo šukių, stojosi ant vinių, bet ir buvo pasiruošę atremti komisijos komentarus. "Darydami šiuos pratimus, mes ugdome savo koncentraciją ir ištvermę, kurios mums prireikia ir mokantis, ir gyvenime, kai susiduriame su sudėtingomis situacijomis. Be to, mes išmokstame valdyti emocijas, o tai taip pat yra labai svarbu",- drąsiai savo pasirodymą gynė "Niat Nam" mokiniai.

Dar vienai dalyvei – Linutei Žilinskaitei iš Vilniaus – teko ne tik sudainuoti savo pasiruoštą dainą, bet ir padainuoti posmelį mėgiamos dainos a cappella, t.y. be pritarimo. Šito pareikalavo komisija, kuri vis negalėjo apsispręsti – leisti Linutei dar kartą pasirodyti scenoje, ar ne.


Šiame straipsnyje: 2 minutės šlovėsLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių