LNK pristato muzikinę pasaką „Šv. Kalėdų belaukiant“

Du trečiadienius iš eilės per LNK bus rodoma muzikinė pasaka - realybės šou „Šv. Kalėdų belaukiant“.

Kalėdinio realybės šou siužetas suksis  apie šventėms besiruošiančią gausią šeimą. Tėvo vaidmuo atiteko Lietuvos anekdotų karaliui Raimondui Šilanskui. Motiną vaidins Šeduvos kultūros namų direktorė Izolina Staniulienė, pažįstama iš realybės šou „Ferma“. Sūnų Arbūzą - Vitalijus Cololo, Karoluką  - aktorius Karolis Sakalauskas, dukrelę - Renata Kutinaitė.

„Puošiant eglutę paaiškėja, kad nėra dovanėlių. Tada šeima išsiruošia į ilgą kelionę. Tėvai bando vaikams suteikti kuo daugiau šventinio džiaugsmo, tačiau savo norams išpildyti neturi jokių galimybių, nes nėra pinigų. Tačiau ne veltui sakoma, kad Šv. Kalėdos - stebuklų metas. Žiūrovai išvys, kokiomis nuotaikomis gyvena ne tik optimizmo nestokojanti šeima, bet ir krizės nualinti „mafioziai“, blondinės, ką apie gyvenimą kitais metais mano garsiausios Lietuvos žvaigždės. O jos ne tik linkės, bet ir dainuos“, - pasakojo prodiuseris Saulius Bartkus.

Šeimos namuose lankysis "Axom", "69 danguje", Atlanta, V. Šiškauskas, Liveta ir Petras Kazlauskai, "Išjunk šviesą", "16 Hz", E. Ostapenko, "Naujieji lietuviai", Zvonkai ir "Olialia pupytės".

„Šv. Kalėdų belaukiant“ - gruodžio 16 ir 23 dienomis - per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių