LNK: „Mona Liza“ - tikra energijos vampyrė

LNK televizija siūlo mistiškų reginių - daiktų materializavimosi stebuklai, garsios dizainerės ramybės receptai ir istorijos apie paveikslus žudikus.

Laidoje „Pasaulis X“ žiūrovai išvys autentišką filmuotą medžiagą, kurioje - pranašo Satja Sai Babos daiktų materializavimo stebuklai. Turėjęs antgamtinių galių suteikti eiliniam mirtingajam dvasinį nušvitimą, Indijos guru paliko tūkstančius liudijimų  apie stebuklingus išgijimus. Jo rankomis stebuklingai  materializuoti  brangakmeniai, sunkiausias ligas gydantys šventieji pelenai bei žinomo lietuvių rašytojo Vytauto Bubnio liudijimas apie tai, ką patyrė ir ką matė savo akimis lankydamasis Indijoje.

Taip pat - dar vienas bandymas sudaryti Satja Sai Babos žemiškųjų silpnybių sąrašą. Menami ar tikri finansiniai ir seksualiniai skandalai taip dažnai persekioja iškiliausius Dievo žodžio skleidėjus.

Žinoma mados dizainierė Julija Janus po ilgus metus ją  kankinančio sapno išmoko valdyti miego karalystės vaizdinius ir praktikuodama tik jai specialiai parinktus jogos pratimus, pasiekė geresnės savijautos.

Ilgaamžiškumo paslaptys atkeliauja iš senųjų jogų mokymų ir gyvas jų pavyzdys – privertęs iš nuostabos aikčioti 104 metų senolio  kūno lankstumas, puiki fizinė sveikata ir šviesus protas.

Taip pat laidoje - tikros istorijos apie paveikslus žudikus.

Ar jie tikrai gali susargdinti žmogų ir pakenkti jo dvasinei būsenai? Pasirodo, nuo dailininko minčių ir emocijų  priklauso, koks bus paveikslo energinis laukas, pasklisiantis ten, kur darbas bus pakabintas. Garsioji Mona Liza, pasirodo, yra tikra vampyrė, o nuolat impresionisto Claude Monet gaisrus kėlusios „Vandens lelijos“ ugnies pėdsakus paliko ne viename prestižiniame muziejuje. Prieštaringos reputacijos pasaulio šedevrai ir pragaištingas jų poveikis pražudė ne vieną smalsuolį.

Apie visą tai – šio antradienio vakarą 19.55 LNK laidoje „Pasaulis X“  su Giedriumi Leškevičiumi.


Šiame straipsnyje: Mona LizaPasaulis X

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių