LNK koncertas „Už vaikystę“ sukvietė ir seniau matytas garsenybes

Šeštadienį per paramos koncertą Lietuvos vaikams „Už vaikystę“ iš aukų buvo surinkti beveik 400 tūkst. litų. Tačiau geros širdies žmonės kviečiami aukoti iki pat lapkričio.

Koncertas sukvietė ir dažnai matomas ir pastaruoju metu iš TV eterio dingusias garsenybes. Viena iš jų - buvęs televizijos laidų vedėjas Rolandas Vilkončius.

Renginyje žadėjo apsilankyti ir Prezidentas Valdas Adamkus 2002 metų rugsėjį kartu su Jos Didenybe Švedijos Karaliene Silvija, atidarė vieną iš visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ vaikų dienos centrų Vilniuje „Duok ranką“.

„Duok ranką“ veikia iki šiol. Į Centrą, įsikūrusį viename iš standartinių 3 kambarių butų Fabijoniškių mikrorajone, kasdien ateina iki 20 vaikų. Daugiausiai ne iš socialinės rizikos, bet nepasiturinčių, skurdžiai gyvenančių ir socialiai remtinų šeimų. Keli vaikai tik Centro savanorių rėmimo dėka atvažiuoja čia iš Lazdynų mikrorajono, kur Centras buvo įsikūręs anksčiau.

Kaip padėti vaikams, dėl savo nelengvos vaikystės priverstiems įgyti atsparumo negandoms, ištverti nepelnytą smurtą ir kitų pagiežą, kartais badą ir tėvų nepriežiūrą? Tiems, kurie priversti suaugti per anksti?

Juos galima paremti. Daugiau sužinokite įsijungę LNK – paramos koncertą „Už vaikystę“. Kartu padėkime jiems siekti savo tikslų.   Koncerto vedėjai – Irūna Puzaraitė, Rolandas Vilkončius ir Daiva Tamošiūnaitė – Budrė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kietas

kietas portretas
uz vaikyste
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių