LNK gerumo savaitę atidarys su vėžiu kovojantis D.Mertinas

Šį šeštadienį specialiame „Žvaigždžių duetų“ koncerte, skirtame Gerumo dienai, po ilgos pertraukos viešumoje pasirodys aktorius Dalius Mertinas.  

Jis kartu su Aušra Cicėnaite dainuos specialią dainą Gerumo dienai, kuri trečią kartą iš eilės skiriama kovai su vėžiu. Dalius Mertinas yra puikus kovotojo su šia sunkia liga  pavyzdys. Nors liga jį vis klupdo, bet aktorius nepasiduoda ir tampa kelrode žvaigžde visiems sergantiems.

Praėjusiais metais aktorius dalyvavo trečiajame „Žvaigždžių duetų“ sezone, tačiau šou artėjant link finalo, sužinojo, kad liga jam vėl atsinaujino. Įveikęs sudėtingą gydymo kursą, Dalius šį šeštadienį scenoje pasirodys trykštantis energija, besišypsantis ir linkintis visiems stiprybės.

„Kova kainuoja daug. Bet labai svarbu, kad yra žmonių, kurie jausmais, dainomis ar žodžiu sergančiuosius  prisimena. Pagrindinis dalykas yra tikėti savo jėgomis, nes tikėjimas suteikia daug jėgų kovoje su liga“, - kalbėjo Dalius Mertinas ir ragino visus Lietuvos žmones aukoti Gerumo dienai. Už Gerumo dieną surinktus pinigus bus perkama vėžio diagnostikos aparatūra.

Šiemet „Žvaigždžių duetai“ LNK eteryje pradėjo gerumo savaitę. Į muzikinę kovą su vėžiu kilo šešiasdešimt „Žvaigždžių duetų“ dalyvių, kurie sudainavo trisdešimt jausmingų ir romantiškų kūrinių. Be šio sezono „Duetų“ porų, labdaros koncerte dalyvavo mylimiausi visų laikų projekto duetai.

„Žvaigždžių duetuose“ dainavo Donalda Meiželytė ir Mečislovas Subelis, Giedrius Leškevičius ir Evelina Anusauskaitė, Romas Bubnelis ir Aistė Pilvelytė, Kristina Kazlauskaitė ir Vidmantas Urbonas, Vytautas Grubliauskas - Kongas ir Arina, Giedrė Tamulionienė ir Egidijus Sipavičius, Jolanta Paulauskienė ir Merūnas.

Į „Žvaigždžių duetų“  transliaciją atvyko projekto globėjo, pirmojo sezono vedėjo Vytauto Kernagio sūnus Vytautas jaunesnysis. Jis pristatė Anapilin iškeliavusio maestro V. Kernagio paramos fondo veiklą. Fondas remia vėžiu sergančius vaikus. Vytautas Kernagis jaunesnysis kvietė Lietuvos žmones aukoti ir Gerumo dienai. „Aukokite, nes aukojant neskauda“, - sakė V. Kernagis jaunesnysis.

„Žvaigždžių duetai“, skirti LNK Gerumo dienai, šeštadienį, 18 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių