LNK eteryje - provokuojanti šokių projekto dalyvės suknia

Šokėja Kristina Navickaitė - Tina niekada nepasižymėjo stiliaus santūrumu - moteris per visus savo viešus pasirodymus nustebina apranga.

Dalyvaudama įvairiuose projektuose K. Navickaitė persirengdavo drabužiais, kurių stilius buvo nuo renesanso laikų damos iki tik aptemptais marškinėliais ir pėdkelnėmis vilkinčios rokerės.

Dabar klaipėdietė kartu su šokių partneriu Tomu Ringaila sukasi ant LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ parketo.

Per antrąją projekto laidą moteris ne vieną žiūrovą privertė kilstelėti antakį, kai į sceną išėjo vilkėdama juoda ilga suknele. Didžioji suknelės viršaus dalis pagaminta iš perviečiamos medžiagos ir baigiasi ties klubais, kur jau turėtų matytis apatinių drabužių linijos.

Tačiau įmantraus dizaino drabužis pasiūtas taip, kad per artistės rūbą apatinių drabužių linijos nesimatė.

Panašu, kad klaipėdietė žiūrovus sužavėjo ne tik savo proginiu rūbu, bet ir šokiu, nes laidoje triumfavo būtent ji kartu su T. Rimgaila. Ši pora gavo daugiausiai žiūrovų balsų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

felia

felia portretas
jo sita panele temperamentinga ir tokem mizniui kaip minius inai netinka jis jos nepatenkins nes per silpnas jai reik gero erzilo ir aisku netokio kaip sitas sokiu partneris jis irgi daugiau i gejuka nesa tina nutu supranti pati ka as turiu omeni ane

stebetoja

stebetoja portretas
kas per daug tas nesveika.atrodo kad tik tuom gali sudominti ziurova!daug pliusu man atrodo nepriduos Mino gerbejai,tai jai nors plesosi ar nesiplesosi i nauda nebus.cia mano nuomone

vulgaru

vulgaru portretas
nei grozio, ne elegancijos, tiesiog prasta ir vulgaru, juk cia ne striptizas, nors... LNK tuos sokius pavadino aistra ir visur reklamavo seiletus bucinius
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių