LNK „2 minutės šlovės“ pristato lanksčiausią pasaulyje žmogų

Sausio 24 d. vakarą LNK eteryje startuosianti nauja laida „2 minutės šlovės“ drąsiai gali vadintis tarptautiniu projektu, nes savo jėgas didžiojoje scenoje išbandyti pasiryžo ne tik dainingieji lietuvaičiai, bet ir kitų tautų atstovai.

Turkas Bahri Solmaz Lietuvoje gyvena jau šešerius metus. Į Lietuvą jis atvyko vedamas jausmų žaviai lietuvaitei, dabar jau žmonai, su kuria jis susilaukė dviejų vaikų. Bahri Vilniuje ne tik vadovavo keliems restoranams, kavinėms, bet ir pats nevengdavo pasisukioti virtuvėje. „Paskui atėjo tas baisus metas, kai vieną dieną kavinėse ir restoranuose buvo uždrausta rūkyti. Jokia paslaptis, kad į turkiškus restoranus žmonės traukia ne tik skaniai pavalgyti, bet ir pasimėgauti kaljano dūmeliu. Kai rūkymas buvo uždraustas, teko ir kavines uždaryti, nes netekome daugelio savo ištikimų klientų“, - apgailestauja Bahri.

Bet nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Uždaręs restoranus ir kavines, Bahri atrado daugiau laiko širdžiai mielai veiklai - dainavimui. „Mano dainų muzika yra turkiška, žodžius kuriu pats, man daug padeda žmona, kuri juos adaptuoja. Kadangi savo ateitį sieju tik su Lietuva, norėčiau, kad mane išgirstų ir pamatytų plačioji auditorija. Muzika yra mano tikslas ir ateitis“, - sako Bahri.

Kitas savo pasirodymu neabejotinai šokiruosiantis laidos dalyvis kilęs iš saulėtosios Etiopijos. Kiros Hadgu yra ypatingas žmogus, galintis pademonstruoti įspūdingą lankstumą, kuris kartais sunkiai suvokiamas. „Guminis Kiros“, kaip jis dažnai yra vadinamas, beveik be akcento kalba lietuviškai, jau 12 metų aktyviai treniruojasi ir keliauja po pasaulį stebindamas ir džiugindamas žiūrovus savo plastiškumu. „Aš esu Kiros Hadgu, lanksčiausias žmogus pasaulyje“, - prisistato jis ir neleidžia tuo suabejoti. Po pasirodymo tenka tik aiktelėti ir dar kartelį nusistebėti žmogaus kūno galimybėmis.

Aistringos turkiškai lietuviškos dainos ir įspūdingas lanksčiausio pasaulyje žmogaus pasirodymas laidoje „2 minutės šlovės“ - kitą sekmadienį per LNK. 


Šiame straipsnyje: 2 minutės šlovėsKiros Hadgu

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių