L.Mikalausko paslaptis - jis kunigystę iškeitė į meilę moteriai

Jis – ne Vinco Mykolaičio-Putino romano „Altorių šešėly“ herojus Liudas Vasaris, o žinomas dainininkas, Kauno valstybinio muzikinio teatro solistas Liudas Mikalauskas. Jis svajojo tapti kunigu, bet taip ir netapo

„Buvau labai doras ir tikintis paauglys, giedojau bažnyčios chore ir vis svajojau kada nors tapti kunigu. Susilaikiau tik supratęs, jog niekada negalėsiu vesti, turėti šeimos ir vaikų. Net buvo į galvą šovusi mintis tapti liuteronų kunigu, – prisimena L. Mikalauskas. – O gyvenimas pasisuko taip, kaip negalėjau tikėtis. Šiandien turiu šeimą, esu dainininkas ir net pramogų verslo atstovas, o tai tikrai toli nuo mano įsivaizdavimo paauglystėje.“

Daugelis nežino ir to, jog L. Mikalauskas ilgą laiką buvo pačiu tikriausiu... bitininku, arba, kaip pats sako, „bičiuliu“.

„Perėmiau senelio tradicijas – turėjau keletą avilių, ir man labai patiko jais rūpintis.“ Tiesa, kai dainininkas išvyko mokytis į užsienį, visos bitės išmirė, tačiau dainininkas nepraranda vilties kada nors ir vėl laikyti medaus nešėjas.

Įdomus pašnekesys, patarimai, kaip išsaugoti taisyklingą laikyseną, ir romantiškas pasakojimas apie tris vaikus turinčių tėvų meilę – tik laidoje „Šeimos savaitė“ sekmadienį, vasario 3-ąją, 10.50 val. per TV8.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tata

tata portretas
o moteri butinai iškeis i ka nors kita,butinai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių