L.Malinauskas apie N.Bunkę: gali laukti labai gūdi vienatvė

Grįžti į straipsnį

Užtat

Užtat portretas
Kokia graži!

emigrant

emigrant portretas
Bonkei-Zvonkei-Ivanovai reiketu zinoti, kad peteliskes tatuiruote reiskia prostitute :))) Vienu zodizu Natashka :)))

Visiškas

Visiškas portretas
Leopoldas.

tikrai

tikrai portretas
leopoldas nieko tikslaus nepasako, visada nusivaziuoja ,, i lankas''.

obana

obana portretas
Kas tiesa,kad kartu gyvenate su Danielium,tas tiesa.Bet vaika augina Danielius,o tu tik uzdirbi pinigelius.

menulis

menulis portretas
malinauskas toks burtininkas kaip as kosmonautas

Peliukai

Peliukai portretas
Leopoldai, niekingas baily, išeik.

bet

bet portretas
kiek patyrus

Stop

Stop portretas
Stop-žmonių mulkinimui!tokie sukčiai kaip tarologai ir pan.) turėtų būti teisiami kaip ir visi kiti sukčiai, pvz, telefoniniai sukčiai. Sukčiavimas yra sukčiavimas.

Nelly

Nelly portretas
UZ DREGNU, PUCIU SAJUNGA. JUK TAIP , NATALY ? ;)

jurate

jurate portretas
as nezinau ka tokio ta Bunke padare Lietuvai kad ant kiekvieno zurnalo virselio jos nuotraukos ,kur pasisuksi bunke ir dar karta bunke.Kaip dainininke tai nieko ispudingo ir balsas skystokas ,o kad vyra turi su vaiku ,tai ne ji viena tokia Lietuvoje na niekaip nesuprantu kas ji tokia kad jai skiriama tiek daug demesio,na pasakykite nors viena jos nuopelna tevynei .

pranashas---to-1

pranashas---to-1 portretas
kunas--taip!bet jos siela senai priklauso LIUCIFERIUI!!!!!!del to ir tarologas negali pramushti to velnisko grozio kiauto........

Tikrai...

Tikrai... portretas
Visiskai sutinku, jog tas susiktas tarologas grybauja. Buvau pries keleta metu jo paskaitoje. Nu jau toks glusas, kad net baisu!!!

kokia dar vienatve

kokia dar vienatve portretas
Vienatve Natalijai? Nesapnuokit, tokia pana visada priglausciau :)

linetė

linetė portretas
gal gūdi vienatvė senatvėje

taip

taip portretas
nusikalbejo tarologas juodai;D

Jūratei

Jūratei portretas
negi jūs galvojate, kad ant žurnalų viršelių turi būti tik nuotraukos tų, kurie tėvynei nusipelnė? Gyvenimas būtų labai neįdomus tada.:)))

ji

ji portretas
MAN nereikia ir Malinausko isvadu.As stebedama joso selgesi,jos issisokimus,jos skystus pasisakymus,jos gyrimasis santuoka,tai jos ismones,Nei vienas,kuris yra laimingas santuokoje,tai lengvai nesisvaisto liaupsais.Tyra seimos laime ir meile saugojama,jog tai labai intymu,o ji vis nori irodyti kaip jai gera ,pirmiausioa pati tuo itikek ,o ne priimk pageidaujama uz tikra. Paigailek to savo Bunkaus ,gi normaliam vyrui vistiek baigsis viena karta kantrybe.Kuris vyura noretu,kad jo zmona butu valkiojama po visus zurnalu virselius,tele laidose.Tai jau kazkas nesveika.

Dana

Dana portretas
Taip kaip Malinauskas ir as galiu isburti . Bent zmogus nesireklamuotu savo neismanymu . Nieko jis neatspeja ir neatspes , o jeigu tiesa pasako buna is kazkur susizinojes . Kodel kai nemato zmogaus nieko negali pasakyti . Apsoliuciai nieko negalejo pasakyti apie Bunke . Tokie pranaso sugebejimai kaip ir mano . Teisingai Bunke ir pasijuoke is tokio . Ir uz ka jam zmones moka pinigus?

Galerijos

Daugiau straipsnių