L.Lohan grįžo gydytis į reabilitacijos kliniką

Problemų persekiojama Holivudo žvaigždutė Lindsay Lohan savanoriškai nusprendė grįžti į priklausomybės ligų gydymo kliniką, pranešė pramogų pasaulio naujienas skelbiantys tinklalapiai.

Reabilitacijos klinikoje ji gydysis jau penktą kartą per trejus metus.

TMZ.com ir X17online.com duomenimis, 24 metų L.Lohan į reabilitacijos kliniką Pietų Kalifornijoje atvyko pirmadienį vėlai vakare. Manoma, kad ji čia bus iki spalio 22 dieną numatyto teismo posėdžio.

Aktorės advokatė Shawn Champan Holley šių pranešimų nekomentavo.

Sprendimą vėl pamėginti gydytis filmų "Keistas penktadienis" bei "Naujokė" žvaigždė priėmė po chaotiškos vasaros, per kurią jai teko ne kartą pasirodyti teisme, pabuvoti reabilitacijos klinikoje ir netgi kalėjime.

2007-aisiais Holivudo "laukinė mergaitė" tris kartus gydėsi reabilitacijos klinikoje, viešai pripažinusi, jog yra priklausoma nuo narkotikų bei alkoholio.

Rugpjūtį teismas jai skyrė privalomą gydymą reabilitacijos klinikoje, iš kurios aktorė buvo paleista anksčiau laiko.

Praėjusią savaitę L.Lohan buvo priversta trumpam sugrįžti į kalėjimą, nes per privalomą patikrinimą jos organizme vėl buvo aptikta narkotinių medžiagų.

Kai aktorė buvo paleista iš įkalinimo įstaigos, jai nurodyta nešioti specialų alkoholio ir narkotinių medžiagų kiekį matuojantį prietaisą

Jos teisinės bėdos prasidėjo 2007 metais, kai aktorė buvo nuteista už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio ir kokaino laikymą, o vėliau kelis kartus pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas, praleidusi užsiėmimus pagal alkoholikų reabilitacijos programą.

L.Lohan žvaigžde tapo dar vaikystėje, kai nusifilmavo juostoje "Spąstai tėvams", ir anksčiau buvo laikoma viena perspektyviausių savo kartos aktorių. Tačiau sulaukusi dvidešimties ji jau lankėsi anoniminių alkoholikų susitikimuose, o jos audringas gyvenimo būdas pastaraisiais metais tapo neišsemiamu šaltiniu bulvarinei žiniasklaidai.

Pastarąjį kartą kino ekranuose L.Lohan buvo galima išvyti kritikų supeiktame 2007-ųjų filme "Žinau, kas mane nužudė". 2008 metais už šią juostą L.Lohan gavo dvi "Auksines avietes" - satyrinius apdovanojimus, kurie skiriami blogiausiems Holivudo aktoriams.


Šiame straipsnyje: Lindsay Lohan

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių