L.Karaliaus ir G.Gurevičiūtės vestuvių nebus

Linas Karalius ir Gintarė Gurevičiūtė yra susitarę nekalbėti, negalvoti ir net nesvajoti apie sužadėtuves bei vestuves. Taip rašoma LNK televizijos pranešime.

Buvęs grupės „ŽAS“ atlikėjas, buvęs miesto Tarybos ir Seimo narys, dabar šokių projekto dalyvis ir teismo pripažintas sukčius Linas jau du kartus buvo vedęs ir abi santuokos nenusisekė.

Laidos „Karamelinės naujienos“ anonse teigiama, kad jam liko slogūs prisiminimai ir du vaikai.

„Nežinau, ar čia protinga būtų bandyti vėl ir vėl. Manau, kad santykius palaiko ne popierėlis, santykius palaiko kažkas kita, kažkas giliau“, - LNK laidai „Karamelinės naujienos“ sakė Linas.

Linas bei Gintarė sutaria dėl vieno: į santuokų rūmus jiedu keliaus tik tada, kai prispirs reikalas. Tai yra, jeigu pora lauksis vaikelio.

„Kažkokios civilinės sutarties man tikrai nereikia. Neturim mes nei labai didelio bendro turto, nei dar kažkokių didelių reikalų, vaikų irgi nėra. Jeigu vaikai būtų, tokiu atveju santuoka tikrai būtų reikalinga, nes kam aiškint vaikui, kad mamytės viena  pavardė, tėvelio kita. Kad čia tavo tėvelis, bet mano draugelis...“, - aiškina Gurevičiūtė.

Tačiau kol kas nei Linas, nei Gintarė vaikų nenori. Jiems patinka būti laisviems ir neįsipareigojusiems. Merginą gąsdina mintys apie sauskelnių keitimą, kūdikio žindymą ir kitokius mamų rūpesčius.

Dvidešimt šešerių metų Gintarė nori keliauti, kurti verslus ir smagiai gyventi.
„Atsakingai žiūriu į vaikus ir jų auginimą. Vaikus reikia gimdyti tada, kai esi pilnai susiformavęs, pilnai save realizavęs, kai esi finansiškai nepriklausomas, kai gali pilnai atsiduoti naujos gyvybes kūrybai“, - sako Gintarė.

Taigi artimiausią dešimtmetį Karaliaus vestuvių tikrai nebus, rašoma LNK pranešime. Linas ir Gintarė pluša versle, sukasi LNK šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“, o paskui žada keliauti pagyventi į egzotiškąjį Zanzibarą.


Šiame straipsnyje: Gurevičiūtėkaraliusvestuvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
greičiau į Zanzibarą...

asta

asta portretas
kiekviena moteris tikisi....bet kam su tokiu lūzeriu gadint gražiausius metus?

pl

pl portretas
smagu jiems uz vogtus pinigus keliauti, kurti verslus ir smagiai gyventi....tailande gyveno uz is lietuvos zmoniu prisivogtus pinigus, verslus kure uz vogtus pinigus (teismo pripazinta).. kazin is ko prisivogs kelionei i zanzibara
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių