Livetos ir Petro Kazlauskų namai Karmėlavoje - it muziejus turistams

Po nesėkmingai  pasibaigusių Seimo rinkimų dainininkė Liveta Kazlauskienė apsisprendė: ji palieka  netoli Kauno, Karmėlavoje esančius namus.

Ji aiškino, kad negali gyventi tarp žmonių, kurie  jos nevertina.  Pasitarusi su vyru, dainininku Petru Kazlausku, moteris  paskelbė apie namo pardavimą.

BTV laidoje „Žvaigždutės“ paaiškės, kad jau kitą dieną, kai viešumoje nuskambėjo Livetos žodžiai apie parduodamus namus, į duris pasibeldė pirmieji pirkėjai.

„Elegantiškai pasipuošusi pora atvyko net iš Žemaitijos. Tiesa, žmonės su mumis nesitarė iš anksto. Tačiau apžiūrėti vis tiek įsileidome“, - „Žvaigždutėms“ pasakos Liveta.  Tačiau tikroji tiesa apie tariamus jos namo pirkėjus netruko išaiškėti. Pasirodo į dainininkų namus  vienas po kito ėmė belstis pirkėjai, kurie iš Kauno į Karmėlavą atvyko ne pirkti namų, o tiesiog juose apsidairyti... Kaip muziejuje.

„Ponios ir ponai, šiandien muziejus nedirba“, - pamačiusi prie vartų besibūriuojančius žmones sakė Liveta.

Tačiau vienas realus Kazlausko namo pirkėjas vis gi atsirado. Kas jis??? Visi atsakymai BTV laidoje „Žvaigždutės“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

premjeras

premjeras portretas
bet ir traukia tas seimas visus lietuvos patriotus...daug prarado lietuva,kai jos neisrinko...tiek butu pasidarius lietuvos labui...

canga

canga portretas
"Lietuvos zinios " pradejo blokuoti komentarus!

janina

janina portretas
nepavydekit siai porai. Tegul jie buna laimingi. Per zmoniu bukuma ju namai tapo muziejum. Priimkit mielieji tai su jumoru. Laimes ir sekmes jums
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių