Liūdna realybė: policija pasiūlė vyrui į savo butą lipti per langą

Andrius su savo žmona Odeta tuokėsi net du kartus, tačiau galiausiai vis tiek išsiskyrė.

Odeta netrukus ištekėjo už kito vyro ir persikėlė pas jį gyventi, o Andrius tapo benamiu, nes buvusi žmona neleidžia jam gyventi bute, kuris abiems priklauso lygiomis teisėmis. Žodžiu, elgiasi kaip tas šuo ant šieno – nei pats ėda, nei kitam leidžia.

Molėtų rajone esančiame Alantos miestelyje Odeta su Andriumi iš savivaldybės, kaip trijų vaikų tėvai, gavo socialinį būstą. Tačiau apie skyrybas ir naują Odetos santuoką savivaldybės teisininkų niekas neinformavo, tad butas formaliai vis dar priklauso jiems abiems. Bet Odetai jis dabar nereikalingas, nes su naujuoju sutuoktiniu ir vaikais gyvena Ignalinos rajone. Tačiau Andriui buvusioji buto raktų neduoda, o vyras, nenorėdamas problemų su teisėsauga, durų laužti nenori. Tad kreipėsi pagalbos į LNK televizijos laidą „24 valandos“.

Molėtų savivaldybėje žurnalistę patikino, kad Andrius turi teisę gyventi jo buvusiai šeimai skirtame bute. Tačiau Odeta, karžygio poza atsistojusi prie durų, nė neketino jo įleisti vidun.

Andriui bandant pro ją prasmukti, pradėdavo grasinti, kad kreipsis į policiją dėl smurto artimoje aplinkoje. Tad pareigūnams dėl viso pikto paskambino „24 valandų“ atstovė.

Atvykę policininkai pripažino, kad Andrius, norintis patekti į savo butą, yra teisus, tačiau jam galėjo padėti tik patardami lipti pro langą.


Šiame straipsnyje: 24 valandosLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių