Lindsay Lohan pateko į automobilio avariją

Holivudo aktorė Lindsay Lohan penktadienį grižo į studiją, kurioje kuriame naujas televizijos filmas „Liz ir Dikas“ (Liz & Dick) po to, kai sudaužė savo automobilį „Porsche“ per avariją vienoje Los Andželo automagistralių.

Filmo „Naujokė“ (The Mean Girls) žvaigždė buvo išrašyta iš ligoninės penktadienio popietę ir išvyko tiesiai į filmavimo aikštelę.

Jos atstovės pranešime sakoma: "Lindsay anksčiau šiandien (penktadienį) pateko į automobilio avariją pakeliui į filmavimo aikštelę. Ji buvo prevenciškai atvežta į UCLA (Kalifornijos universiteto Los Andžele) ligoninę Santa Monikoje.

„Ji gerai jaučiasi, tad buvo paleista nepraėjus nė dviem valandoms ir jau grįžo į studiją tęsti darbo. Laimei, per šią avariją niekas nebuvo sunkiai sužeistas“, - pridūrė atstovė.

Žiniasklaidos pranešimuose teigiama, kad L.Lohan sportinis automobilis buvo nepataisomai sudaužytas per susidūrimą su vilkiku Ramiojo vandenyno pakrantės automagistralėje. Aktorės asistentė, kuri automobilyje važiavo kaip keleivė, buvo sukruvinta ir patyrė sumušimų.


Šiame straipsnyje: Lindsay Lohan

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių