Lindsay Lohan paleista iš kalėjimo už užstatą

Amerikiečių aktorė ir dainininkė Lindsay Lohan netikėtai buvo paleista iš kalėjimo, kai Los Andželo aukštesnio teismo teisėja panaikino ankstesnį nutarimą laikyti ją kalėjime.

Šerifo atstovas Steve Whitmore žiniasklaidai sakė, kad L.Lohan turės atlikti visą 30 dienų bausmę, jai skirtą už narkotikų vartojimą ir lygtinio paleidimo į laisvę sąlygų pažeidimą, tačiau pranešama, kad filmo "Mean Girls" žvaigždė jau paliko Linvudo pataisos namus, išbuvusi juose vos 10 valandų, sumokėjusi 300 tūkst. JAV dolerių užstatą.

Netrukus po to, kai aktorė vėl atsidūrė kalinimo įstaigoje, S. Whitmore spaudai pareiškė: "Lohan negali būti paleista lygtinai, nes tai nėra įkalinimas. Ji čia bus laikoma teismo sprendimu, kol vyks jos bylos svarstymas".

Tačiau aktorės advokatas Shawnas Chapmanas Holley apskundė teisėjo Eldeno S.Foxo netikėtą sprendimą suimti aktorę ir grąžinti ją į kalinimo įstaigą iki spalio 22 dienos, kai bus nagrinėjama jos byla, nepasiūlius sumokėti užstato.

Aukštesnio teismo teisėja Patricia M. Schnegg nusprendė, kad ankstesnis nutarimas nėra juridiškai teisingas, nes kalbama apie lygtinio paleidimo į laisvę sąlygų pažeidimą dėl nusižengimo, vadinasi, turėjo būti pasiūlyta galimybė sumokėti išpirką.

Šio nutarimo dėka L.Lohan galėjo išeiti į laisvę, sumokėjus 300 tūkst. dolerių užstatą.
Tai jau trečias kartas, kai L.Lohan atsiduria Linvudo pataisos namuose.

Anksčiau šiais metais už bandomojo laikotarpio sąlygų pažeidimą aktorei buvo skirta 90 dienų įkalinimo bausmė. Tačiau už grotų L.Lohan išbuvo tik 14 dienų.

Po to ji iš kalėjimo buvo perkelta į reabilitacijos kliniką ir 22 dienas gydėsi nuo priklausomybės alkoholiui.

TMZ.com praneša, kad L.Lohan šį savaitgalį gali būti uždėta kita speciali apyrankė - tai numato paleidimo sąlygos - kuri kontroliuos alkoholio kiekį organizme, jai nebus leidžiama bendrauti su žinomais narkotikų vartotojais. Aktorė taip pat galės būti apieškota bet kuriuo metu.


Šiame straipsnyje: Lidnsay Lohan

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių