Lindsay Lohan demonstruoja banglentininkės meistriškumą

Naujame trumpame menininko Richardo Phillipso filme aktorė Lindsay Lohan pademonstravo savo kaip banglentininkės meistriškumą.

Praėjusią vasarą filmuodamasi vienoje filmo „First Point“ scenoje Kalifornijos Malibu paplūdimyje aktorė buvo užsibrėžusi kuo daugiau triukų atlikti pati ir tik po to perdavė banglentę profesionaliai meistrei.

„Lindsay buvo labai sportiška ir labai norėjo plaukioti. Ji yra užsispyrusi pradedančioji. Ji turi tą būtiną “turiu tai padaryti„ savybę... Viską nufilmavome iš pirmo dublio... Jos sugebėjimai viršijo mano lūkesčius“, - sakė R.Phillipsas leidinio „New York Post“ paskalų skilčiai „Page Six“.

Juosta, kurioje skamba „Daft Punk“ žvaigždės Thomaso Bangalterio muzika, bus pristatytas Bazelio meno mugėje „Art Basel“ Šveicarijoje kitą savaitę.

Anksčiau L.Lohan yra nusifilmavusi režisieriaus 1,5 minutės filmuke, kuriame ji plaukia po vandeniu. Filmukas, pavadintas „Reklamos pertraukėlė“ (Commercial Break), buvo parodytas praėjusį birželį Venecijos bienalėje, Italijoje.


Šiame straipsnyje: Lindsay LohanFirst Point

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių