Liko kelios valandos iki „Pilies“ premjeros, o šou vedėjas - Paryžiuje

11 vaikinų ir 11 merginų iš Lietuvos, Gruzijoje praleidę pusę mėnesio, ne tik ieškojosi antros pusės, bet ir mėgino į Lietuvą grįžti su 50 000 litų grynais lagaminėlyje.

Kam geriausiai sekėsi išlikti, TV3 žiūrovai aiškinsis antradienio vakarais 19.20 val. Pasirodo, ne tik dalyvius šimtmečius menančioje pilyje persekiojo keisti nutikimai. Šiandien, realybės šou „Pilis“ premjeros dieną, šou vedėjas aktorius Andrius Paulavičius švenčia savo gimtadienį... Paryžiuje!

Gruzijoje filmuoto realybės šou premjerą lietuvis aktorius pirmą kartą žiūrės Prancūzijos sostinėje, nes meilės mieste aktorius švenčia savo 40 jubiliejų.

„Draugė surengė staigmeną – negalėjau atsisakyti“, – juokiasi A. Paulavičius, atskleisdamas ne tik gimtadienio šventimo vietą, bet ir naujai įsižiebusius santykius. Vienišiumi besivadinantis aktorius, atrodo, žengia į kitą dešimtį ne tik su naujais projektais, bet ir su naujais jausmais širdyje.

„Man iš tiesų daug reiškia savo gimtadienį, ir ne eilinį, sutikti meilės mieste Paryžiuje. Iš prigimties esu romantikas, mėgstu prancūzišką kiną, todėl labai džiaugiuosi galėdamas šiame mieste paminėti man svarbią datą“, – prisipažįsta TV3 realybės šou „Pilis“ vedėjas, kino aktorius Andrius. Ir iš karto priduria: „Prie šio skaičiaus man dar teks ilgai taikytis...“

Pasak aktoriaus, širdyje jis vis dar jaučiasi 26-erių, todėl net ir gavusį sveikinimų ir pamačiusį tą magiškąjį 40, jį vis dar ištinka šokas, priverčiantis atsipeikėti ir net kai ką pergalvoti. „Manau, kad nuo keturiasdešimties mano gyvenimas turėtų stabilizuotis, jau reikėtų galų gale susitupėti“, – persibraukdamas oranžines garbanas susimąstęs prisipažįsta Andrius.

Ar tik ne nauji jausmai bei romantiškai nuteikianti prancūziška aplinka tokių minčių pripildė aktoriaus jubiliejinę dieną? Tačiau Andrius išlieka džentelmenu ir kol kas saugo savo asmeninio gyvenimo detales.

Kaip jam seksis piršti 22 jaunus meilės trokštančius dalyvius egzotiškoje Gruzijoje, aiškės antradieniais 19.20 val. žiūrimiausios televizijos Lietuvoje TV3 eteryje.




Šiame straipsnyje: Andrius Paulavičiuspilis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių