Ligų pakirstas M. Rainys nusprendė nesitraukti iš šokių projekto

Šalyje smarkiai spustelėjęs šaltukas į Lietuvą atginė virusus ir ligas. Prieš jas nepavyko atsilaikyti net ir Lietuvos garsenybėms. Virusas, įsisukęs tarp TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ dalyvių, jau antrą savaitę nepaleidžia iš savo nasrų TV3 sporto „žiniuko“ Mindaugo Rainio ir jo šokių partnerės Milanos Jašinskytės-Pankevičienės.

Šią savaitę daugiau pabuvę medikų globoje, o ne treniruočių salėje, dėl paūmėjusių ligų Mindaugas ir Milana gydytojų buvo priversti prašyti net lašelinių su antibiotikais.

„Ta pertrauka tikrai nebuvo į naudą. Prie viruso prisidėjo ir sugrįžę mano operuoto kelio skausmai. Paradoksu, bet įtemptas projekto ritmas, matyt, visas ligas buvo privertęs pasimiršti. Vis dėlto džiaugiuosi, kad gydomi medikų sugebėjome repetuoti iš paskutiniųjų“, – sakė M. Rainys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

blemba

blemba portretas
- kaip tik naikina tuos virusus

as

as portretas
matyt gerai sumoka,kad net sirgdami apslube, dalyvauja projekte vis tiek...gal geriau reiktu pagalvot kaip tai atsilieps ateiciai sveikatai, nes ne viena karta komisija sake, niekam neidomu kokiu budu pasiektas rezultatas...

sirgdami

sirgdami portretas
ir toliau soka, ar paskui nebus problemu su sirdimi. Kam taip rizikuoti sveikata del tu niekam vertu pinigu, visu vis tiek neuzdirbsit
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių