Lifto galerijoje – G.Skudžinsko fotoprocesai

Uostamiesčio menininkų inicijuotoje ir valdomoje erdvėje „Lift gallery” pristatomas Gyčio Skudžinsko projektas „Daily setup II”.

Šiemet klaipėdietis menininkas G.Skudžinskas pradėjo vykdyti projektų seriją bendru pavadinimu „Photo(re)action”. Šiuose darbuose menininkas atsisako fotografavimo akto ir suvokėjui pateikia paties technologinio fotografijos proceso išdavas.

Perkeldamas fotoprocesų rezultatus iš studijos į gatvę ar kitą viešąją erdvę, jis jiems suteikia meninės ir miesto ženklinimo produkcijos vertę.

Projekte „Daily setup” G.Skudžinskas naudoja fotolaboratorijų kasdieninių testų atspaudus.

Pirmoji šio projekto versija buvo įgyvendinta Stockholme fotografijos savaitės metu.

G.Skudžinsko projektą „Daily setup II” galima pamatyti keliantis „C“ liftu Klaipėdos „K centre” (Naujojo Sodo g. 1A). Ekspozicija veiks visą spalio mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

katinasss

katinasss portretas
NU IR... Uostamiesčio menininkų inicijuotoje ir valdomoje erdvėje „Lift gallery” pristatomas Gyčio Skudžinsko projektas „Daily setup II”. Šiemet klaipėdietis menininkas G.Skudžinskas pradėjo vykdyti projektų seriją bendru pavadinimu „Photo(re)action”. Šiuose darbuose menininkas atsisako fotografavimo akto ir suvokėjui pateikia paties technologinio fotografijos proceso išdavas. Perkeldamas fotoprocesų rezultatus iš studijos į gatvę ar kitą viešąją erdvę, jis jiems suteikia meninės ir miesto ženklinimo produkcijos vertę. Projekte „Daily setup” G.Skudžinskas naudoja fotolaboratorijų kasdieninių testų atspaudus. Pirmoji šio projekto versija buvo įgyvendinta Stockholme fotografijos savaitės metu. G.Skudžinsko projektą „Daily setup II” galima pamatyti keliantis „C“ liftu Klaipėdos „K centre” (Naujojo Sodo g. 1A). Ekspozicija veiks visą spalio mėnesį. Nieeeko nepqamačiau...

katinass

katinass portretas
Atleisk Ritulka, bet taip ir nesupratau, apie ką dabar rašai? Ar po senovei apie pažystamus iš Palangos ar praplėtei 'vietininį" paasaulėžiūrį? :-)))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių