„Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ mes iššūkį Seimo nariams

Šventų Kalėdų vakarą laida „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ bus ypatinga: pirma, tai - Kalėdų vakaras, antra, nes pro stebuklingą žinių knygą išdidžiai žengs ne tik savo mokytojų lydimi Lietuvos mokiniai, bet ir Seimo nariai.

Penki Seimo nariai - A. Valinskas, A. M. Pavilionienė, K. Masiulis, G. Kirkilas, D. Meiželytė - nepabūgo kovos aikštelėje susitikti su šauniais ir sumaniais laidos „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ nugalėtojais.

Seimo nariai ne tik atsakinėjo į klausimus, bet ir dalijosi prisiminimais apie savo vaikystės Kalėdas bei mokyklos suole praleistus metus: „Pirmąją pastabą gavau pirmoje klasėje rugsėjo antrą dieną,“ - pasakojo Arūnas Valinskas. Nepaisant padūkusio charakterio, šiam Seimo nariui puikiai sekėsi atsakinėti į suktus ir linksmus laidos vedėjos Vaidos Genytės klausimus.

Įveikę sudėtingą trečiąjį žaidimo etapą, superfinale susirėmė sumaniausias praėjusių metų dvyliktokas Jurijus Danilovas ir Seimo narys Arūnas Valinskas. Priešininkai tikrai verti vienas kito, tačiau kuriam žaidėjui nusišypsos laimė šį šventinį vakarą, paaiškės penktadienį 19 val.

Su kuo jums asocijuojasi Kalėdos? Su imbieriniais sausainiais, mandarinais ir eglutėmis? O gal su miniomis skubančių žmonių ir automobilių kamščiais gatvėse ir prekybos centruose? O gal su linksmybėmis ir gera nuotaika? „Jūs nesuklydote, jeigu pasirinkote trečiąjį variantą,“ - pasakytų griežtoji Vaida.

„Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ visus savo žiūrovus sveikins su šventėmis gruodžio 25 d. 19 val. tik per Lietuvos televiziją.

Laidos vedėjai Žygis Stakėnas ir Vaida Genytė.


Šiame straipsnyje: Lietuvos tūkstantmečio vaikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių