„Lietuvos talentuose“ svajonės sieks trečiasis dešimtukas

Sekmadienį „Lietuvos talentų“ scenoje pasirodys trečiasis dešimtukas, su nerimu laukiantis žiūrovų verdikto.

20-metė vilnietė Karolina gerbėjus stengsis sužavėti vokalu. Dainavimo paslapčių ji mokosi pas garsiausius šalies pedagogus. „Lietuvos talentų“ scenoje ji pasirodys skatinama kilnaus tikslo - perduoti linkėjimus ir geras emocijas nuo sunkios Laimo ligos sveikstančiam tėčiui.

Broliai dvyniai ir jų grupė „Timohi“ žiūrovus iškart užkrėtė gera nuotaika. Krizinė daina „Daug pinigų turėsim, daug pinigų“ įsiminė ne tik žiūrovams, bet ir komisijos nariui Marijui Mikutavičiui.

Dar vieną pasirodymą atliks šeimyninis Geoffrey ir Marijos duetas. Įtėvio ir įdukros atliekami klasikiniai kūriniai suvirpina ne vieno širdį. Geoffrey, prieš keletą metų vedęs Marijos mamą, pamilo Lietuvą ir įsikūrė čia. Kurį laiką gyvenę tai Anglijoje, tai Kaune, Geoffrey ir Marija dalyvavo net ir to paties formato projekte Didžiojoje Britanijoje. Jų pora pateko į psufinalius, tačiau išgirdę, kad Lietuvoje vyksta „Lietuvos talentai“, netruko atskubėti į atrankas.

„Real time modify“, dešimt metų gyvuojanti šiauliečių breikerių grupė, atvyksta tik dėl pergalės.

Pilvo šokio specialistė Gerda ateinančiam pasirodymui išvyko ruoštis net į užsienį.

„Kaprex“ vyrai Aurimas ir Haroldas jau įprato, kad tėvai, stebėdami jų pasirodymus, dažniausiai krūpčioja iš išgąsčio. Nė viena trauma, gauta per treniruotes, nenumalšino noro tęsti šokio karjeros.

Brigita „Lietuvos talentų“ teisėjus papirko ne tik balsu, bet ir nuoširdžia šypsena. Kaunietė repetuoja net po keletą valandų per dieną, tačiau stebėdama kolegų pasirodymus tiesioginiuose pusfinaliuose jaudinasi ne tik dėl savęs, bet ir dėl kitų dalyvių.

Magas iliuzionistas Nicholas Kin prisipažino, kad galvodamas apie savo pasirodymą nemiegojo net keletą naktų. Kurdamas numerį magas jau buvo susitikęs su pasaulyje pripažintais magijos meistrais ir sulaukė jų palaikymo. Beje, Nicholas į pusfinalį pateko kartu su kitu iliuzionistu, kiemo draugu Modestu. Jis prisipažino, kad magijos atstovų mūsų šalyje netrūksta ir konkurencija tarp jų yra labai didelė, todėl labai svarbu naują triuką parodyti pačiam pirmam.

Gytė ir Vykintas, mažieji pramoginių šokių šokėjai, labiausiai išgyvena dėl tolimos kelionės. „Lietuvos talentų“ dalyviai į trečią pusfinalį atvyks tiesiai iš gimtosios Tauragės ir žada parodyti įspūdingą ne tik šokio, bet ir šou programą.

Profesionalus čekų kilmės smuikininkas Miroslavas Formanas už aplodismentus, girdimus didžiosiose salėse, yra dėkingas savo tėvui. „Jis buvo despotas. Tik toks jo būdas mane privertė pasiekti to, ką dabar turiu“, - šypsosi pats muziką kuriantis, improvizuojantis smuiko virtuozas.

Kuriam iš šių talentų pavyks patekti į finalą, sužinosite sekmadienį lapkričio 29 dieną 19.30 val. tiesiogiai per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių