„Lietuvos talentuose“ paaiškės paskutiniai finalininkai

Šį sekmadienį TV3 žiūrovų laukia paskutinis „Lietuvos talentų“ pusfinalis ir paskutiniai du atlikėjai, kurie pateks tarp dvylikos finalininkų.

Eros į Lietuvą atvažiavo iš Gruzijos. Čia įsimylėjo lietuvaitę ir ją vedė. Temperamentingo būdo vyras dažniausiai sukasi virtuvėje, nes jo specialybė - kulinaras. Tačiau dainuoti vyras taip pat mėgsta, ypač po to, kai Eroso draugai pastebėjo, kad jis dainuoja kaip ir žinomas atlikėjas Eros Ramazzotti.

Simona ir Justė - dvi merginos, neabejingos atlikėjų grupei „Aktorių trio“ ir lyriškoms baladėms, kurias atlieka pritardamos gitara. Dviejų sesių muzikos mokytoja - jų mama.

„Banzai“ - savamoksliai breikeriai iš Alytaus ne kartą yra nuskynę laurus tarptautiniuose konkursuose. Breikas grupės narius net yra išgelbėjęs nuo nelaimingų atsitikimų. Krisdami iš didelio aukščio jie sugeba rankas pasukti taip, kad nieko nesusilaužytų.

Dar vienas šio sekmadienio pretendentas į „Lietuvos talentų“ titulą - Regimantas. Jis groja autentišku lietuvių liaudies instrumentu - skrabalais ir nori šį instrumentą populiarinti. Vyras ne tik groja, bet ir dainuoja.

Mantas - baro vilkas. Jaunas vyras vakarus ir savaitgalius leisdamas bare žongliruodamas buteliais. Dažnai su draugų kompanija rengia pasirodymus svečiams ir nepamiršta jų nustebinti vaivorykščių spalvų kokteiliais.

Abiturientė Kristina iš Šilutės - folklorinio ansamblio narė. Kartu su mama ir sesėmis ji kiekvieną sekmadienį gieda bažnyčioje. Per šventes mergina puošiasi autentiškais žemaičių drabužiais ir stebisi, kodėl lietuviai nevertina senojo folkloro. Senas lietuvių tradicijas puoselėjanti Kristina tikisi išpopuliarinti liaudies muziką.

Oro akrobatės Daiva ir Evelina tik susipažinusios kartu nuėjo į cirką. Triukus ore atliekančios draugės trenirtuotis gali tik naktimis, nes dieną abi kremta medicinos ir inžinerijos mokslus. Jų ruošiamas numeris - kojomis neliesti žemės - turėtų patikti TV3 žiūrovams.

15-metė Laura viena gyvena bendrabutyje ir jau yra apsisprendusi savo gyvenimą paskirti muzikai. Mergina Kaune studijuoja Juozo Gruodžio konservatorijoje. Iki šiol Laura iš draugų girdėjusi vien tik pagyras, tikisi savo balsu nustebinti ir žiūrovus.

Modestas - kaunietis iliuzionistas. Triukų jis mokosi naršydamas internete ir stebėdamas garsiausių pasaulio magų pasirodymus. 22-ejų sulaukusio Modesto stiprioji pusė - mikromanija.

Stiprų balsą ir puikią klausą turinti vos keturiolikos sulaukusi panevėžietė Valerija Iljinaitė svajoja ne apie konkurso nugalėtojams žadamą solidžią premiją, bet apie galimybę būti pastebėtai muzikos pasaulyje. Rūta Ščiogolevaitė, išgirdusi merginą dainuojant prasitarė, kad jai oda pagaugais nuėjo. Muzikiniais sugebėjimais Valerija komisiją tikrai sužavėjo, tačiau jie niekaip negalėjo patikėti, kad jai tik keturiolika.

„Lietuvos talentų“ paskutinis pusfinalis - šį sekmadienį, gruodžio 20 dieną, 19.30 val. tiesiogiai per TV3.


Šiame straipsnyje: Lietuvos talentai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių