Lietuvos talentu tauta išrinko dantimis grojantį Miką

Sekmadienio vakarą TV3 žiūrovai paskelbė savo verdiktą ir talentingiausiu „Lietuvos talentų“ dalyviu pripažino dantimis grojantį Miką Stankevičių. Jam atiteko ir solidus 10 tūkst. eurų prizas.

Už Miką balsavo 14 508 žiūrovai. Garbingą antrąją vietą laimėjo šokėjas ir choreografas Paulius (7236 balsai) , o trečiojoje liko breikerių duetas "I.L.I. CREW" (4181 balsas). Iš viso savo laimės paukštę tikėjosi 12 atrinktų finalininkų, kuriuos sveikino specialiai atvykusi garsiausia Pabaltijo muzikos grupė „Brainstorm“.

Šou nugalėtojas, simfonijas dantimis grojantis Mikas savo finalinį pasirodymą pagardino pilvakalbystės meno triukais. „Tu turi tik vieną konkurentą - Deividą“, - pakerėta ištarė R.Ščiogolevaitė. Beje, Miko talentas sužavėjo ne tik ją, bet ir odontologijos kliniką, kuri vaikinui padovanojo visapusiškas dantų paslaugas trejiems metams.

Per plauką nuo pergalės liko R.Ščiogolevaitės favoritas - artimas draugas Paulius. „Paulius - labai talentingas ir labai sergu už jį. Tikiuosi, kad bent ši Pauliaus svajonė išsipildys ir kad jo talentą matau ne tik aš, bet ir visi žmonės“, - vylėsi R.Ščiogolevaitė. Žiūrovai pamatė ir įvertino, tačiau išsvajoto piniginio prizo, kurį tikėjosi skirti mokslams, vaikinui laimėti nepavyko.

Bronzinės trečiosios vietos nugalėtojas, draugų duetas „I.L.I. CREW“ kaskart išspausdavo žiūrovų ašaras ir priversdavo aiktelėti iš nuostabos - neįgaliojo vežimėlyje sėdintis Viktoras breiką ir demonstruoja triukus stopvėdamas ant rankų. „Jūs laimėjote daugiau nei dešimt tūkstančius - jūs laimėjote mūsų visų širdis“, - vaikinams tarė A.Večerskis.

Griežtoji "Lietuvos talentų" komisija buvo patenkinta finalininkų pasirodymais ir tikino, kad kiekvienas jų vertas čia būti.

Po pusfinalio mažosios Vaivos šokis su „virta“ krevete itin kritikuotas dėl nevaikiškų judesių ir vaikščiojimo peilio ašmenimis, kai šalyje itin jautrus pedofilijos klausimas. Finale pasirodžiusi su ta pačia krevete, mergaitė sužavėjo R.Ščiogolevaitę ir A.Večerskį, tačiau M.Mikutavičius nepabijojo pakritikuoti. „Pliušiniai žaislai jau turėtų išėiti iš tavo kambario“, - pareiškė Marijonas.

Tuo tarpu potobulintą breikerių „Real Time Modify“ pasirodymą jis garsiai įvertino vertu dešimties tūkstančių. Kitokių asociacijų jis sukėlė A.Večerskiui: „Man atrodo, šokis buvo apie kiaulių gripą ir džiaugiuosi, kad jį su visa Lietuva įveikėme“.

Dar per atrankas nuostabiu balsu A.Večerskį pravirdžiusi Berta finale liko ištikima lyriškam įvaizdžiui. Jos atliktą giesmę „Ave Maria“ šis „Lietuvos talentų“ teisėjas pavadino nuostabiausiomis Kalėdomis savo gyvenime. Net gražbyliavimu negarsėjanti R.Ščiogolevaitė tarstelėjo, kad mergina yra angeliško balso ir angeliško grožio visomis prasmėmis.

Kauno džentelmenais klasiokų pramintas vaikinų duetas „Kaprex“ į šou ėjo turėdami tikslą išpopuliarinti „trickingą“ - šokį su akrobatiniais elementais. Žiūrint į juos komisijai kilo vienintelis klausimas: „Ar jūs sveiki?“

Kaip bliuzo kūrėjas norintis išgarsėti multiinstumentalistas Dovydas savo dainų muziką - visus instrumentus ir net vokalo partijas įrašo pats. Komisija juokavo, kad finale betrūko tik kanklių, cimbolų ir dūdmaišių.

Trijulė iš Alytaus „Banzai“ pufinalio pasirodymą, juokais vadintą bomžų karais, finale pakeitė bakteriologine ataka. „Man atrodo, po vėžliukų nindzių turim kitus žavius herojus mutantus“, - sakė R.Ščiogolevaitė.

Tuo tarpu skrabalais grojantį Regimantą ji „pakėlė“ iki nacionalinio antikrizinio simbolio. O žiūrovai juokavo, kad „Lietuvos talentuose“ uždainavęs skrabalininkas atrado turįs neeilinių galių - pasirodymo energija išmušti projekto technikos saugiklius. Mat pusfinalyje iškart po Regimanto pasirodymo arena paskendo tamsoje - dingo elektra. O jį pristatant finale, užstrigo vaizdo įrašo garsas.

Pagal klasikinę muziką breiką šokantis Eimis pasirodymui pasirinko muziką iš filmo „Amelija iš Monmartro“. Ir išties jis panėšėjo ne į mažo miesto mokytoją, o į atgijusią marionetę miniatiūrinėje Paryžiaus žaislų parduotuvės vitrinoje. Jo numerį A.Večerskis net pavadino sielos gerumo teatru.

Įspūdingomis šukuosenomis ir ryškiu makiažu išsiskiantis kolektyvas „Extreme“ finaliniam pasirodymui ruošėsi net per šventes ir šventai tikėjo savo pergale. Deja, laimę teks bandyti kitą kartą.

 

Pamatyti mylimus „Lietuvos talentus“ iš arti tautiečiai galės iškart po Naujųjų, mat jų išrinktieji išvyks į turą po Lietuvą. O netrukus prasidės ir naujų talentų paieška.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių