„Lietuvos talentų“ pusfinalyje - nuo cirko artistų iki „dantistų“

Šio sekmadienio „Lietuvos talentų“ scenoje ir vėl rinksis ypatingi žmonės, kurie, iškovoję pergales atrankose, sieks sėkmės ir žiūrovų palankumo gauti bilietą į finalą.

Savo laimės paukštę bandys pagauti kaunietis Mikas Stanevičius, kitų laidos dalyvių pramintas „dantistu“.  Visada besišypsantis, nuoširdus ir komunikabilus vaikinas groja dantimis! Jo pėdomis sekti pradėjo šiuo užsiėmimu susidomėjęs jaunesnysis brolis.

Jo bendramiestiečiai, moksleivių grupė „Kvinta“ iš laikinosios sostinės šio sekmadienio vakarą žada ne tik suvirpinti žiūrovų ir teisėjų širdis, bet ir sudrebinti visą „Ūkio banko“ areną.

Vyriausioji „Lietuvos talentų“ dalyvė Elena Grumbinienė dar vis neatsigauna nuo žinios, jog jai yra duotas šansas dainuoti pusfinalyje. Moteris dainuoja visą gyvenimą, tačiau didžiosios scenos durys visuomet likdavo uždarytos.

Lindyhopo šokėjai „Hoppers“ iš Vilniaus prasitaria, kad šokis jau tapo jų gyvenimo būdu. Nužengę lyg iš močiutės pasakojimų, pasipuošę aštuntojo dešimtmečio drabužais, ekspresyvaus šokio šalininkai tikisi publikos palaikymo.

Cirko artistės Agnė ir Monika ilgai dvejojo, nes buvo įsitikinusios, kad dar atrankose teisėjai nuspręs, jog gyvūnų dresūra - ne talentas.

Sashos Son(g) pritariančioji vokalistė Nora ne kartą lipo į didžiąją sceną, tačiau dalyvavimas TV3 laidoje „Lietuvos talentai“ merginai - dar vienas iššūkis. Vilnietė atidžiai ruošiasi pusfinaliui, ne kartą galvojo ir keitė dainą. Stebėdama kitų kolegų pasirodymus

Jonas - bankininkas. Dainuoti pradėjo vos prieš keletą metų. Augęs sostinėje, vyras nedrįsdavo prisipažinti kiemo draugams apie savo pomėgį muzikai, nes šie iš dainuojančių vyrų dažnai tyčiodavosi. Tik pradėjęs savarankišką gyvenimą Jonas nutarė nebežaisti slėpynių. Susirado dainavimo mokytoją ir sėkmingai kopia muzikinės karjeros laiptais. „Lietuviškasis Frankas Sinatra“, - tokį vardą po pasirodymo „Lietuvos talentų“ atrankose pelnė Jonas Čeponis.

Cirko artistas, žongliruotojas, balansuotojas. Išskirtinės profesijos atstovas. Triukai, kuriuos atlieka vilnietis Vladas, - itin reti. Jo profesijos žmonių visame pasaulyje vos keli. Specialus apšvietimas, speciali muzika ir lyg styga įsitempusį kantrybė - visa tai, ko reikia, kad išgaląstais peiliais mosuodamasis Vladas išvengtų traumų.

„Breikas pagal klasikinę muziką“ - taip savo pasirodymą pristatė Eimis iš Rokiškio. Mokytojas pasirodymą pirmiausia surengia savo auklėtiniams, o tik tada drįsta rodytis ir kitiems. Pats sau mokytojas, pats sau choreografas Eimis tikisi nustebinti susirinkusiuosius, bet ką darys scenoje - dar neišduoda.

Jaunasis pianistas Klimentas - tarptautinių konkursų nugalėtojas. „Man dar viskas prieš akis“, - įsitikinęs klaipėdietis, tačiau labiausiai „Lietuvos talentų“ pusfinalyje berniukas bijo ne publikos reakcijos, o vyresnių kolegų.

Dešimt naujų dalyvių, dešimt ypatingų pasirodymų, dešimt žiūrovų verdikto laukiančių atlikėjų - „Lietuvos talentuose“ šį sekmadienį, gruodžio 13 dieną, 19.30 val. tiesiogiai per TV3!

 


Šiame straipsnyje: Lietuvos talentai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių