„Lietuvos talentų“ pusfinalyje - „maušės“, „ryjanti žuvėdra“ ir KO

Pusė populiariausio šalies projekto „Lietuvos talentai“ finalininkų jau yra aiškūs. Likę sekmadieniai išaiškins dar šešis verčiausius šlovės ir pagrindinio prizo.

Naujas dešimtukas stengsis stebinti dainomis, šokiais, muzikiniais ir cirko pasirodymais.

Giacomo Merlo Lietuvoje išpopuliarėjo greitai. Jo kūrinys apie žuvėdrą „Lietuvos talentų“ teisėjus papirko nuoširdumu. Dainingas italas pusfinalyje paruošė staigmeną - kūrinį, kuris gimsta vartant žodyną ir derinant lietuviškų žodžių sąskambį.

14-metė Aistė iš Klaipėdos į Vilnių skuba tam, kad įrodytų jog dainavimas taip pat yra talentas. Ir dar ne bet koks, jei dainuoji kantri stiliumi.

Šokėjų grupė „Extreme“ sekmadieniniam pasirodymui ruošiasi kiekvieną dieną. Įspūdingos šukuosenos ir ryškus makiažas - taip pasipuošę šiauliečiai teisėjų simpatijas užkariavo atrankose.

Merginų grupė „Basom“, klasikinius kūrinius grojanti kanklėmis, koncertuoja jau ne vienerius metus. Su merginomis šį kartą pasirodys ir būgnininkas.

Draudimo konsultantė Greta po darbo skuba persirengti patogesniais drabužiais. Mergina kadaise pradėjusi savo akrobatės karjerą cirke, šiandien dirba viena. Pusfinaliui Greta ruošia ypatingą pasirodymą, ir prisipažįsta, kad triuką atliks pirmą kartą gyvenime. Lankai ir ugnis - merginos stichija.

Jaunųjų šokėjų grupė „Be good“ į pusfinalį pateko tik per papildomą teisėjų apsisprendimo laidą. Netverdami savo kailyje mažieji scenos užkariautojai tikisi, kad ekspresyvus šokis ir šį sekmadienį sukels ant kojų visus žiūrovus.

„Lietuvos talentus“ žada nustebinti ir Dovydas - multiinstrumentalistas. Sūnaus pomėgį muzikuoti tėvai pastebėjo prieš porą metų, o dabar studijuojantis vaikinas savo dainų muziką - visus instrumentus ir net vokalo partijas įrašo pats.

Kalėjimo viršininkas Viktoras sako, jog pasirodymas TV3 projekte „Lietuvos talentai“ bus paskutinis. „Iki šiol dainuodavau ne tik scenose, bet ir už kalėjimo sienų jauniesiems nusikaltėliams. Manau, kad išmušė mano valanda. Noriu, kad mane išgirstų, suprastų, pamiltų. Aš tikrai stengiuosi, nors tokiame jaunuolių būry nelengva“, - prisipažįsta Viktoras.

Išgarsėjusios konfliktu su teisėju Adolfu Večerskiu, šiandien „3 motion“ merginos graužiasi, kad pasikarščiavo ir per pusfinalį tikina būsiančios šiek tiek atidesnės. „Mes ne įžūlios „fifos“, mes tiesiog labai jautriai sureagavome į pastabą, kurią reikėjo praleisti juokais. Dabar to nebebus. Tikiu, kad patiksime Adolfui, nes ypatingai ruošiamės artėjančiam pusfinaliui“, - žada merginos.

Vietoje nenustygstantis Mažvydas dalyvauja ir chorų repeticijose, ir šoka, tačiau „Lietuvos talentų“ scenoje nusprendė pasirodyti kaip solistas.

Šie dešimt atrinktųjų talentų jau šį sekmadienį, gruodžio 6 dieną, 19.30 val. „Lietuvos talentuose“ kovos dėl vietos finale.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių