„Lietuvos talentų“ finale - Eimis ir dantimis muzikavęs Mikas

Priešpaskutiniame TV3 projekto "Lietuvos talentai" pusfinalyje kovėsi stiprūs konkurentai.

Dešimt dalyvių tikėjosi sulaukti žiūrovų palaikymo ir patekti į kalėdinį finalą. Vakar ant "Lietuvos talentų" scenos pasirodė ir vyriausioji projekto dalyvė Elena Grumbinienė iš Panevėžio.

Tačiau rekordiškai daug TV3 žiūrovų balsų sulaukė dantimis grojęs Mikas. Dešimtokas neįprastu talentu ne tik sužavėjo žiūrovus, bet jau užkrėtė muzikavimu savo brolį. Šis pasirodymo metu bandė atkartoti Miko imrovizacijas. Beje, laimėjęs "Lietuvos talentų" gerbėjų simpatijas Mikas neslėpė, kad priartėjo prie savo svajonės. Jei pavyktų laimėti finale, tai dantimis grojantis Mikas gautą prizą skirtų kulinarijos studijoms Italijoje.

Antrasis į laidos finalo traukinį po teisėjų verdikto pateko rokiškietis šokėjas Eimis. Breiko paslapčių vaikinas mokosi pats. Nusprendęs, kad Lietuvoje niekas breiko nešoka pagal klasikinę muziką, šiuo išskirtinumu ir pakerėjo žiūrovus bei komisiją.

Deja, nesulaukę žiūrovų palaikymo nusiminė "Kvintos" vaikinai. Tačiau jie, kaip patys prisipažino, gavo puikią progą dar kartą sudainuoti didžiojoje scenoje. Pralaimėjimo lūdesio neslėpė mažasis pianistas Klimentas. Vienuolikmetis labai atsakingai ruošėsi pusfinaliui, o nepatekęs į finalą vis tiek pats sau kartojo – tai dar ne pabaiga.
"Nugalėti tiek konkurentų – jau pergalė", – prasitaria Klimentas.

Šį sekmadienį 19.30 val. TV3 žiūrovų laukia paskutinis "Lietuvos talentų" pusfinalis, įvyksiantis prieš didįjį kalėdinį finalą gruodžio 27–ąją. Jau visai netrukus, per šventes, paaiškės, kas iš dvylikos dalyvių didžiuosis Lietuvos talento titulu ir pagrindiniu 10 000 eurų prizu.

Praėjusios laidos rezultatai pasiskirstė taip: Mikas – 8975, Eimis – 1504, Klimentas – 1496 ir "Kvinta" – 1148.

Paskutiniai du "Lietuvos talentų" finalo dalyviai paaiškės jau šį sekmadienį, gruodžio 20 dieną, 19.30 val. tiesiogiai per TV3.


Šiame straipsnyje: Lietuvos talentai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių