Lietuvos popmuzikos scenai svarbiausia pažintys, o ne talentas

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
... su 'trukusiu' bosistu lipa ant scenos, 'klaidų begalė' ir dar jam trūksta pripažinimo. O dėl tų produserių ir 'kitos svitos' - čia vaikine kaip visur - šiame perprodukcijos pasaulyje - sunkiausia ne pagaminti, o sunkiausia parduoti. Apie gaminio kokybę, aišku, kita kalba ...

Muzikantui

Muzikantui portretas
Grojate country, bliuza ir lipate i pop scena? O ka jus ten pametete? Cia tas pats kad as buciau musulmonas ir atejes i baznycia piktinciaus kad niekas nenori su manimi melstis.

VISIEMS

VISIEMS portretas
youtube: /watch?v=OjGrnVUPHPM

vidma

vidma  portretas
nieko naujo tu mums cia nepasakej .....ir netik estradoj taip zmones gyvena .

Oi

Oi portretas
Kokios naivios vaikiskos mintys. :D :D :D Manai vienas esi talentingas? Tai pasakysiu tamstai naujiena, tokiu ir gerokai geresniu yra daug. Talentas tik 1 proc. sekmes. Visa kita darbas, aplinka, kompanjonai, komanda.

linkėjimai iš Klaipėdos

linkėjimai iš Klaipėdos portretas
šis vaikinas toli eis. Sėkmės Dovydai!

simas

simas portretas
Yra tokia gera patarle-nekaltink veidrodzio, kad snukis kreivas...

gerbeja

gerbeja portretas
MAscinskas labai man patinka, jo dainos super. Net jei nezinociau,kad lietuvis atlieka , pagalvociau kad uzsienio gabalai.O tai jau yra gerai, nes daugeliuose lietuviu kuriniuose labai per dasug jaucias tas lietuviskumas; Sekmes!

gruodis

gruodis portretas
Gruodelkoj buvai pasikeles siknius tai kodel cia bandai vaidinti kuklu berniuka. Nusileisk ant zemes ir turesi ateity. Niekada negerbiau ir negerbsiu tokiu zmoniu kaip tu.

Rimas

Rimas portretas
Gabumu nulis, talento nulis, o ambicijos....

Galerijos

Daugiau straipsnių