Lietuvos politikai naudojosi Interpolo ieškomos būrėjos paslaugomis

Milijonus iš Lietuvos žmonių apgaule išviliojusi Interpolo ieškoma pagarsėjusi būrėja Ala Prokofjevaitė grasina žinomiausiems šalies politikams. Ji žada sukelti neregėtą kriminalinį skandalą.

„Aš turiu diskelį, kuriame įrašyta, kokias mano paslaugas užsisakinėjo garsiausi Lietuvos politikai. Visa medžiaga bus parodyta per CNN“, – tikina A. Prokofjevaitė.

Šios būrėjos paslaugomis naudojosi ir D. Teišerskytė: „Taip, aš buvau Alos klientė ir manau, kad aš ne vienintelė iš politikų naudojausi jos paslaugomis. Iš tikrųjų mane šokiravo žinia, kad jos ieško policija ir net Interpolas.“

Nors pagarsėjusi būrėja iš daugybės savo klientų Lietuvoje už neva užkalbėtą vandenį, druską, stebuklingus amuletus bei apeigas kapinėse išviliojo šimtus tūkstančių litų, D. Teišerskytė šįvakar TV3 eteryje gins Interpolo ieškomą veikėją: „Kaip aš galiu būti nedėkinga A. Prokofjevaitei? Juk ji man labai padėjo. Reikia būti nelabai protingiems, kad atiduotumėte tokias didžiules pinigų sumas. Juk niekas nevarė tų žmonių į kapines, įrėmę jiems šautuvus į nugaras. Man ji nieko blogo nepadarė nei moraline, nei finansine prasme, atvirkščiai – labai padėjo.“

Ar skandalingoji būrėja iš tiesų turi Lietuvos politikus kompromituojančią medžiagą? Kokias paslaugas, pasak A. Prokofjevaitės, užsisakinėjo aukšti valdžios pareigūnai? Ar gali būti, kad policijos ieškoma pranašė daro įtaką svarbiems politikų sprendimams? Išskirtinė „Be komentarų“ laida – jau šįvakar 20.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kitas politikas

kitas politikas portretas
Ne intrigą kurkite, bet paviešinkite tų politikų pavardes. nors tai reikėjo padaryti prieš rinkimus.

ruta

ruta portretas
Na ir kas ,kad buvo tie politikai.Juk sita melage ir aferiste negalima tiketi.Kai dabar jau isprausta i kampa,tai gali prikalbeti visko.Normalioj valstybej,senai butu uzdaryta i kalejima,o cia senuka uz 15 cnt maiseli geriau po teismus tampo.

idomu

idomu portretas
kazin kuo padejo musu Nacionalinei Vertybei?Ar tik ne jos deka ir vyra isvijo is namu.Kazin kiek pinigu sukiso parlamentare sitai aferistei?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių