Lietuvos kino teatruose prasidės beprotiškiausios metų vestuvės

Iki ausų įsimylėjęs jaunikis, sutrikusi nuotaka, netašyti pabroliai, pašėlusi uošvienė ir net įspūdingais ragais pasipuošęs avinas – jau nuo birželio 1 d. Lietuvos kino teatrų žiūrovai kviečiami į beprotiškiausias metų vestuves,  kurių nebus įmanoma pamiršti.

Juostos režisierius australas Stephanas Elliottas („Lengvabūdė marti“, „Liudininkas“) puikiai įvaldė talentą sudėtingus šeimyninius santykius savo filmuose pateikti taip, kad piktos uošvienės žiūrovams sukeltų juoko priepuolį, o keisti giminaičiai primintų, kodėl daugelis taip nemėgsta giminių švenčių. Šįkart jo taikinyje vestuvės. Ir ne bet kokios, o tarptautinės!

Iki ašarų juokingoje komedijoje – ne tik ryškiausi britų ir australų kino aktoriai bei komediantai (pavyzdžiui, filmuose apie vestuves jau patyręs Krisas Marshallas („Lengvabūdė marti“, „Mirtis per laidotuves“, „Venecijos pirklys, „Tegyvuoja meilė“), jaunikio kailyje – iš populiariosios „Saulėlydžio“ sagos pažįstamas Xavieras Samuelis), bet ir tikrų tikriausias avinas Ramzis, kaip ir visi kiti filmo aktoriai, įveikęs griežtą atranką.

Viešnagės Australijoje metu britas Davidas susipažįsta su gražuolė Mia (akt. Laura Brent). Apsalęs iš meilės Davidas nieko nelaukdamas jai pasiperša, o ši sutinka! Vestuvės po kelių dienų!
Davidas grįžta į gimtąją Angliją, į vestuves atsivežti trijų geriausių savo draugų – gudručio Tomo (akt. Kris Marshall), naivuolio Grahamo (akt. Kevin Bishop) ir pastaruoju metu dėl meilės kančių prislėgto Luko (akt. Tim Draxl).  

Pašėlę draugeliai iš kantrybės galėtų išvesti bet ką, o jaunosios Mios tėvai ir taip nespinduliuoja laime dėl staigaus dukros sprendimo atiduoti savo ranką vyrukui iš tolimosios Anglijos. Beprotiškų nuotykių kupinas pasiruošimas vestuvėms taps tikrų išbandymu šviežiai jaunųjų meilei, o tradicinei vestuvių priesaikos frazei „ir laimėje, ir nelaimėje“ suteiks visai naują prasmę.


Šiame straipsnyje: kinasfilmaikultūra

NAUJAUSI KOMENTARAI

zero-cool

zero-cool portretas
Linkomanijoj jau pries gera menesi buvo :D
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių