Lietuvos barmenai pasiekė rekordą Latvijoje

Vakar Šv. Valentino dienos proga Latvijos mados ir pramogų centre „Riga plaza“ buvo pasiektas naujas Baltijos šalių rekordas – barmenai iš Lietuvos Mantas Vinikas ir Žanas Vyšniauskas iš 819 šampano taurių per 4 valandas  sudėjo piramidę, kurią per 45 minutes užpildė šampanu.  

Pasak mados ir pramogų centro „Riga plaza“ vadovės Ivetos Priedytės, šampano taurių piramidės aukštis siekė 2 metrus ir 21 centimetrą. Ją iš viso sudarė 13 aukštų.  Tai didžiausia šampano taurių piramidė Baltijos šalyse.

Mados ir pramogų centro „Riga plaza“ lankytojai turėjo progą stebėti kaip barmenai iš Lietuvos Mantas Vinikas bei Žanas Vyšniauskas per 45 minutes užpildė piramidę šampanu.  „Meilės gėrimas buvo pilamas iš viršaus ir taurėmis tekėjo į apačią, kol užsipildė visi bokalai.  Iš viso prireikė 180 butelių šampano“, - sako Iveta Priedytė.  Pasak jos, buvo planuota sudėti piramidę iš 716 bokalų, tačiau statybos metu jų kiekis buvo padidintas.

„Svarbiausia, kad šis unikalus renginys sukėlė tikrą emocijų bangą. Besiliejantį šampaną, lankytojai sutiko aplodismentais, vaikinai prisipažino merginoms meilėje, prašė jų rankos ir širdies. Vėliau visi kartu pakėlėme taures už meilę“, - sako mados ir pramogų centro „Riga plaza“ vadovė.


Šiame straipsnyje: barmenasrekordas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių