„Lietuvos balso“ nugalėtoja J.Jegorova: gydytojų verdiktas – tylėti

Jau šiąnakt muzikinio šou „Lietuvos balsas“ nugalėtoja Julija Jegorova išskrenda į laimėtą kelionę į Niujorką. Penktadienį merginos laukia populiarusis Brodvėjaus miuziklas „Mama Mia“. Lankytinų objektų sąraše Julija pasižymėjusi Bruklino tiltą, Laivės statulą, Times skverą, Penktąją aveniu, Medisono aikštės parką. Julija susitiks su keliais pažįstamais muzikantais, su kuriais norėtų aplankyti madingiausius muzikinius klubus.

„Jaudinuosi prieš kelionę, nes skrendu viena. Visą savaitę teks praleisti vienai. Paimsiu žemėlapį į rankas – ir po Niujorką“, - šypsosi „Lietuvos balso“ nugalėtoja.

Tačiau vienatvė Niujorke – tik smulkmena palyginti su tuo, ką Julijai teko išgyventi pastaruoju metu. Po stulbinamo pasisekimo dainų konkurse ir laimėto kontrakto su pasauline muzikos kompanija „Universal music“ Julija išgirdo negailestingą gydytojų diagnozę – gali būti, kad teks operuoti balso stygas.

„Net nenoriu to atsiminti. Diagnozė sustabdė visus mano planus. Po “Lietuvos balso„ negalėjau turėti jokių koncertų. Pasibaigus šou – du mėnesiai priverstinės tylos, - pasakoja Julija. - Gydytojai man išrašė kelis mėnesius balso ramybės“.

Laimei, panašu, kad operacijos nereikės, o balso stygos atsigauna.

„Matyt, labai reikėjo poilsio, - sako Julija. – Po Niujorko važiuosiu pas gydytojus ir tikiuosi, kad gausiu leidimą dainuoti“.

Jei viskas gerai, rugpjūtį Julija su „Universal music“ pradės įrašinėti savo albumą, kuris turėtų pasirodyti rudeniop.


Šiame straipsnyje: Lietuvos balsasJulija Jegorova

NAUJAUSI KOMENTARAI

regina

regina portretas
Taigi,kai drakeisi ne savo balsu ,Merūnas tau pasakė,kad gali būti ir paskutinis kartas-taip negalima.Merūno perspėjimas išsipildė.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių