„Lietuvos balso“ dramos: į šou Soliaris pateko, jo tėtis liko už borto

Pagreitį įgaunančiame grandioziniame LNK projekte „Lietuvos balsas“ netrūksta nei gerų dainų, nei emocijų. Buvo parodyta trečioji projekto laida, kurioje dalyviai braukė liūdesio ir džiaugsmo ašaras bei šokinėjo iš laimės dėl kelialapio į  kitą etapą. Tačiau atsirado ir tokių, kurie dėl nesėkmės muzikiniame šou kaltino smurtaujančius mylimuosius.

Trečiojoje „Lietuvos balso“ laidoje projekto mokytojai Merūnas Vitulskis, Erica ir Jurgis Didžiuliai, Violeta Tarasovienė ir Egidijus Sipavičius iš viso išklausė 17 dainininkų. Iš jų tik 9 gavo kelialapį į kitą etapą – „Muzikines dvikovas“.

Bene didžiausia muzikinė drama kilo dėl dainininko Algimanto Minalgos-Soliario ir jo tėvo Artūro. „Į  šį projektą aš ėjau dėl tėčio. Puoselėjau svajonę kada nors kartu padainuoti gerą dainą“, – prieš pasirodymą sakė pats Soliaris. Tačiau šiam troškimui buvo lemta dužti į šipulius: laidoje paaiškėjo, kad į „Muzikines dvikovas“ patenka tik Soliaris, o vaikino tėčiui taip ir nepavyks drauge uždainuoti „Lietuvos balso“ scenoje. „Esu labai nusivylęs dėl tėčio nesėkmės“, – vos tramdydamas ašaras pareiškė jaunasis dainininkas.

Ne mažesnė drama kilo dvynukių Editos ir Erikos Astrauskaičių namuose. Abi merginos yra puikios vokalistės, dainuojančios nuo mažų dienų, tačiau mokytojų buvo pasirinkta ir į kitą etapą pateko tik Erika. „Aš nepavydžiu sesei, džiaugiuosi dėl jos pergalės“, – sakė sėkmės nesulaukusi Edita ir palinkėjo savo sesei geros kloties tolesniuose etapuose.

Tačiau bene didžiausią traumą ir prieš laidą, ir po jos patyrė ukmergiškė Jurga Gerasimovič. Į „Lietuvos balso“ repeticiją moteris atėjo su mėlyne po dešine akim ir prasitarė, kad ją sumušė pavydus mylimasis. „Tačiau niekas manęs nesulaikys. Mano svajonė yra dainuoti“, – prieš lipdama į sceną sakė šiuo metu ketvirto vaiko besilaukianti 28 metų Jurgita. 

Vis dėlto J. Gerasimovič nebuvo atrinkta nė į vieno mokytojo komandą. Iš karto po pasirodymo ji liejo ašaras ir tikino, kad maksimaliai atsiskleisti jai sutrukdė asmeninės dramos. „Jei ne vyro smurtas, jei ne visi baisūs išgyvenimai, viskas būtų kitaip“, – liejo apmaudą Jurgita.

Trečiosios laidos statistika:

Šį kartą iš 17 pretendentų į kitą etapą pateko 9 laimingieji.

Egidijus Sipavičius į savo komandą išsirinko net 4 balsingus dalyvius iš trijų didžiųjų Lietuvos miestų: vilnietį Algimantą Minalgą-Soliarį, kaunietes Ieva Zasimauskaitę ir Poliną Kristiną Mačerauskaitę bei klaipėdietį Ringaudą Stoškų.

Violetos Tarasovienės komanda po šios laidos pasipildė dviem konkursantėmis iš Kauno – Julija Jegorova ir Erika Astrauskaite.

Erica ir Jurgis Didžiuliai į savo gretas paviliojo dvi balsingas asmenybes – Deimantę Sinkevičiūtę iš Kauno ir varėniškę krepšininkę Jonatą Grimutaitę.

O Merūnas šioje laidoje išsirinko vos vieną dainininkę – simpatingąją kretingiškę Indrę Malakauskaitę.Mokytojai „Aklųjų perklausų“ metu turi išsirinkti po 14 dalyvių.  Po pirmųjų trijų laidų M. Vitulskis savo komandoje turi 6 narius, E. Sipavičius ir Erica su Jurgiu – po 7, o V. Tarasovienė – net 8!


Šiame straipsnyje: Lietuvos balsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių