„Lietuvos balse“ debiutuoja „Mis Lietuvos“ sesuo

Ketvirtoji grandiozinio LNK muzikinio projekto laida bus itin spalvinga dėl joje pasirodysiančių dainininkų.

Čia ne tik skambės jausmingos ir gerai žinomos dainos, bet ir bus atskleistos jautrios projekto dalyvių istorijos.

Šį sekmadienį iš savo garsiosios sesers Sandros Chlevickaitės, kuri kadaise laimėjo konkursą „Mis Lietuva“, šešėlio išlįs gražuolė dainininkė Saulenė. Itin kukli mergina jaučia, kad atėjo laikas jai  drebinti sceną, todėl „Lietuvos balso“ konkursui ji iš anksto ruošėsi atsakingai ir nuoširdžiai.

„Aš visada norėjau dainuoti ir jau seniai savo laiką skiriu muzikavimui. Tačiau kuklumas man vis  kliudydavo siekti muzikinės karjeros aukštumų. Kadaise su seserimi Sandra bandėme kurti duetą, tačiau dėl abiejų užimtumo nieko nepavyko, – atvirauja Saulenė Chlevickaitė. – Be to, esu sulaukusi kvietimų prisidėti prie įvairių merginų popgrupių, bet man nepatikdavo tų kolektyvų sukurtas pernelyg seksualus įvaizdis. Aš noriu išgarsėti ne nuogybėmis, o dainavimu. Todėl labai džiaugiuosi, kad sesuo Sandra mane spyriu į užpakalį paskatino išbandyti jėgas „Lietuvos balse“. Tikiuosi sužibėti.“

Daug dėmesio ketvirtojoje „Lietuvos balso“ laidoje sulaukė viena jauniausių šou dainininkių Valerija Iljinaitė iš Panevėžio. Šešiolikmetė garsėja ne tik stipriu balsu, bet ir pomėgiu puoštis. Į „Akląsias perklausas“ Valerija atvyko pasidabinusi įspūdinga trisluoksne suknele, kurią sukūrė, įkvėpta savo stiliaus guru Manto Petruškevičiaus.

„Visas merginas, kurios nežino, kaip rengtis, kviečiu paklausyti Mantuko patarimų. Jis viską išmano apie stilių. Pati jau seniai klausau jo patarimų, todėl žinau, kaip rengtis“, – su šypsena sako didžiausia Petruškevičiaus gerbėja jau spėta praminti Valerija.

Patekti į kitą „Lietuvos balso“ etapą ateinantį sekmadienį bandys ir vilnietis Seržas Kosiuga. Šis vaikinas kadaise dirbo travesti šokėju ir netradiciniuose klubuose bandydavo įkūnyti didžiausias pasaulio popmuzikos žvaigždes, tarp jų – Freddie Mercury, Britney Spears ir kitas. Tačiau dabar Seržas kratosi savo buvusio įvaizdžio ir siekia įrodyti, kad sugeba kur kas daugiau nei persirengti moteriškais drabužiais ir staipytis scenoje. Tik ar pasiseks buvusiai travesti žvaigždei įrodyti savo pranašumą prieš kitus projekto dalyvius?

Jau sekmadienį 19.30 val. per LNK paaiškės, kam iš 19 dalyvių pavyks patekti į kitą „Lietuvos balso“ etapą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių