„Lietuvos balsas“ skelbia šokėjų atranką

Įsibėgėjęs muzikinis LNK projektas „Lietuvos balsas“ prie mūsų šalies balsingųjų talentų kviečia prisidėti ir šokančiuosius – geriausiems iš geriausių Lietuvos dainininkų finaliniuose etapuose talkins ir rinktinė šokėjų komanda, kuri bus suburta po kelių savaičių.

Šokėjų atrankose kviečiami dalyvauti visi, jau turintys ilgametės šokio ir sceninės patirties, nes kas savaitę vyksiantiems grandioziniams tiesioginiams šou kaskart teks išmokti po daugiau nei penketą skirtingų šokių pagal žinomiausius Lietuvos ir pasaulio hitus.

„Neabejoju, kad projekto šokėjų laukia ne tik gera draugija, smagus darbas, bet ir vertinga patirtis. Todėl jei esi universalus, įdomus ir charizmatiškas šokėjas bei nori pasirodyti vienoje scenoje su talentingiausiais Lietuvos dainininkais, labai laukiame tavęs atrankose!“ – ragina atrankoms vadovausiantis choreografas ir šokių studijos „Show Makers akademija“ įkūrėjas Šarūnas Kirdeikis.

Pasak jo, iš visų norinčiųjų ketinama atrinkti iki 20 šokėjų, iš kurių bus sudarytos dvi grupės. Be to, į kiekvieną laidą bus papildomai kviečiami ir kiti talentingiausi mūsų šalies šokių kolektyvai. „Projektu norima parodyti, kad ne tik gyvas garsas ir išskirtinis balsas gali sukurti aukšto lygio šou, bet ir gerai pasiruošę, energingi ir visą save scenai atiduodantys šokėjai“, – teigia choreografas.  

Atrankos į „Lietuvos balso“ šokėjų grupes vyks kovo 17 dieną 17 val. „Show Makers akademijoje“. Iki jų visi norintieji dalyvauti turi užpildyti anketą, esančią adresu http://www.showmakersakademija.lt/straipsnis/63, ir ją atsiųsti elektroniniu paštu akademija@showmakers.lt, temos langelyje įrašius „Šokėjų atranka“.

Šokėjai įspūdingų balsų dainininkus jų pasirodymuose tiesioginiame LNK eteryje lydės nuo balandžio iki pat „Lietuvos balso“ pabaigos birželį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių