Lietuvoje viešėjusi gyva lėlė iš Ukrainos atrado lietuviškų šaknų

Garsiausia pasaulyje gyva lėle vadinamos Valerijos Lukjanovos vizitas į Vilnių tapo tikra sensacija.

Milžiniškos žydros akys,  ilgos kojos ir vapsvos liemuo! Gydytojai tikina: realybėje Barbės neegzistuoja! Tačiau Valerijos išvaizda liudija: stebuklų vis dėl to būna!

Gyvoji Barbė dalyvauja populiariausiose įvairių šalių  televizijos laidose. O savo grožį nuolatos įamžina  fotosesijose.   Neįtikėtinus vaizdus dar labiau sustiprina Valerijos gyvenimo istorija bei filosofija. O mums, lietuviams, be abejonės itin svarbūs ir Valerijos ryšiai su Lietuva apie kuriuos iki šiol niekas negirdėjo. “Mama Lietuvoje buvo labai daug kartų, apvažiavo visą šalį, parvežė gintaro. Kai sužinojo, kad aš važiuosiu į Vilnių, labai apsidžiaugė”, - pasakoja V. Lukjanova.

Valerija atskleidžia: ji turi artimųjų pabaltyje. Jos krikšto tėvas daug metų gyveno Lietuvoje, tačiau šiuo metu jis įsikūręs Čikagoje.

Nors į Vilnių Valerija Lukjanova atvyko tik po labai ilgų derybų, mūsų šalis jai paliko puikų įspūdį. Mergina ne tik filmavosi, bet ir aplankė Trakų pilį, apžiūrėjo Vilniaus senamiestį  bei apsipirko didžiuosiuose prekybos centruose. Žmonės ją, žinoma, atpažino. Tačiau prieiti nedrįso. “Aš visą laiką vaikščiojau su akiniais, tad žmonės nelindo prie manęs”, - pasakojo Valerija.

 


Šiame straipsnyje: Barbėlėlė BarbėLietuva

NAUJAUSI KOMENTARAI

baisu

baisu portretas
net i ja ziureti,mintys nesveikos,jokios sypseneles veide,o tai daro ja tarsi negyva,kai bande dainuot nesamone kazkokia,zodziu jos kalbos, viskas kosmosas ir idomu kiek ji trauks nevalgydama,o energija pasikraudama pasak jos--is saules!nu durniu durne!demesio kitaip nemoka gaut!

Algis

Algis portretas
Baisu.

Butkute

Butkute portretas
Super!!!!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių