Lietuviai masiškai perka bilietus į R. Williamso koncertą Taline

Šiandien 10 valandą pradėta išankstinė prekyba į kitų metų rugpjūčio 20 dieną Talino Dainų slėnyje vyksiantį dainininko Robbie Williamso koncertą. Bilietus šiandien gali įsigyti tik „BDG klubo" nariai – koncerto rengėjai praneša, kad jais tapti būsimasis muzikos žvaigždės vizitas paskatino tūkstančius žmonių.

Britų dainininko pasirodymas Taline bus vienintelis jo koncertų turo šou ne tik Baltijos šalyse, bet ir visoje Rytų Europoje – paskelbtame maršrute nėra Rusijos, Suomijos, Lenkijos, Čekijos ir kitų valstybių, kuriose ankstesnių gastrolių metu lankėsi šis atlikėjas.

Paskelbus apie galimybę bilietus iš anksto įsigyti „BDG klubo„ nariams, prie jų prisijungti panoro keturženklis skaičius muzikos mėgėjų visose trijose Baltijos šalyse. Šiuo metu „BDG klubo“ naryste jau džiaugiasi per 50 tūkstančių žmonių. Lietuviai tapti nariais gali, užsiregistravę interneto svetainėje www.bdg.lt

Viešoje, visiems prieinamoje prekyboje bilietai į Robbie Williamso koncertą pasirodys pirmadienį. Bilietų kaina – 244 litai. Bilietų galima įsigyti visose „Ticketpro" kasose ir internetu – www.ticketpro.lt

Koncertą rengianti agentūra „BDG Music Group" pabrėžia, kad Robbie Williamso koncerto metu nebus įrengtos jokios ypatingos zonos, į kurias bilietai būtų parduodami kitomis kainomis. Suteikti visiems žiūrovams vienodas galimybes mėgautis koncertu – paties dainininko ir jo vadybininkų sprendimas.

Išankstinė prekyba bilietais į Didžiojoje Britanijoje vyksiančius Robbie Williamso koncertus pradėta ketvirtadienį. Jau pirmąją prekybos valandą paaiškėjo, kad susidomėjimas pasirodymais – milžiniškas, todėl dainininkas paskelbė tris papildomus koncertus Mančesteryje, Glazge ir garsiajame Londono „Wembley" stadione.

Neabejojama, kad Robbie Williamso gimtinėje norinčiųjų įsigyti bilietus bus daugiau, nei tilps atlikėjo koncertuose. Tai jau daugiau nei dešimtmetį yra nerašyta šio atlikėjo pasirodymus lydinti taisyklė.

Vienintelį Baltijos šalyse Robbie Williamso koncertą rengiančios agentūros „BDG Music Group" interneto svetainių administratoriai jau užfiksavo ženkliai pagausėjusį lankytojų iš užsienio srautą.

„Robbie Williamso gerbėjai dėl šio atlikėjo pasirodymų pasiruošę keliauti, kur tik prireiks. Jo koncertas Taline taps svarbiu įvykiu dideliame regione. Bilietų platinimo kampanija rengiama ne tik Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, bet ir Suomijoje.

Planuojama išplatinti 70 tūkstančių bilietų į koncertą, bet tokiam atlikėjui kaip Robbie Williamsas tai nėra milžiniškas skaičius. Džiaugiamės, kad Lietuvos publika tai įvertina ir nerizikuoja – bilietus pradėta aktyviai pirkti kone tą pačią akimirką, kai prasidėjo išankstinė prekyba", - sako koncerto organizatorių atstovas Deividas Afarjanc.

Į Robbie Williamso koncertą atvyksiančių svečių iš užsienio Taline laukia ypatinga atmosfera. Rugpjūčio 20-oji Estijoje – valstybinė šventė. Robbie Williamso koncertas padės paminėti šalies nepriklausomybės atkūrimo metines. Koncerto rengėjai šią savaitę atskleidė, kad tai nėra atsitiktinumas – dainininkas sutiko suderinti gastrolių grafiką taip, kad Taline pasirodytų šią svarbią dieną.

„Tikiuosi, esu pakankamai geras šiai jums svarbiai dienai. Būtinai atneškite man savo vėliavą, su ja pasirodysiu scenoje", - Estijos žiniasklaidai pažadėjo dainininkas.

Pirmadienį apie kitais metais vyksiantį koncertų turą paskelbęs Robbie Williamsas visą šią savaitę yra britų žiniasklaidos dėmesio centre.

Po Londone surengtų trijų koncertų pilnutėlėje Londono O2 arenoje dainininkas šią savaitę padarė staigmeną savo bendražygio iš grupės „Take That" Gary Barlow gerbėjams.

Šio atlikėjo koncerte  Londono salėje „Royal Albert Hall„ kaip ypatingas svečias pasirodęs Robbie duetu atliko savo naujausią hitą „Candy“ - ir sulaukė daugiau plojimų nei pagrindinis vakaro kaltininkas, rašo britų dienraštis „The Guardian".

Robbie, prognozuojama, turi daug galimybių pasiekti pirmąją Didžiosios Britanijos „Top 10„ vietą per šias Kalėdas – tai turėtų padaryti arba jo singlas „Different“, arba labdarai skirtas kūrinys, kurį jis įrašė su Paulu McCartney, buvusia „Spice Girls„ nare Mel C, grupe „The Beautiful South“ ir kitais atlikėjais.

Daugiausia dėmesio vis dėlto skiriama jo būsimiems soliniams koncertams. 70 milijonų įrašų pardavęs ir didžiausius Europos stadionus savo gerbėjų miniomis ne kartą užpildęs dainininkas šiuo koncertų turu, kaip teigia pats, ketina įrodyti, kad „vis dar yra geriausias".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių