Liepa spjovė į veidą Tomui iš „Pikaso“ (video)

Nuo neapykantos iki meilės – vienas žingsnis. Gal net vienas šokio žingsnis. Naujausias LNK „Kviečiu šokti“ sezonas dedikuojamas aistrai – nežinia, kas šokėjų laukia ant parketo. Bet būsimąjį sezoną pristatydamos šokių žvaigždės nusifilmavo šokiruojančiai aistringame  anonse.

Spjūvis į veidą neištikimam vaikinui, pagarsėjusiam lovelasui visame mieste. O paskui – sprogstanti aistra miegamajame. Tokia scena teko Liepai ir Tomui Eigartui iš „Pikaso“.

„Ką man šeima pasakys? Argi tėčio dukrelė šitaip elgiasi?“, - peržiūrėjusi „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laidos anonsą pakraupo Liepa Mondeikaitė.

Pasak Liepos, ji tikisi, kad tėvai anonso nepamatys. „Kai prisimenu, kur nusifilmavau, apima toks baimės jausmas, tarsi perkūnas trenkia. Jie tikrai nesitikėjo iš manęs tokio akibrokšto“, - sakė Liepa.

Ir čia pat susimąstė: „Bet gi nepadariau nieko nusikalstamo, ar ne?“. 

Mergina prisipažįsta, kad filmavimo aikštelėje juos su Tomu užvaldė aistra. „Pasižadinom tą aistrą, oi pasižadinom. Koks projekto pavadinimas, toks ir veiksmas. Gerai, kad tai teko daryti su juo. Mudu seni pažįstami, jis simpatiškas, patrauklus. Todėl ir bučiuotis su tokiu vaikinu smagiau“, - juokėsi Liepa.

Filmavimas Liepai su Tomu įstrigo atmintin. Dabar, kai jiedu susitinka, neišvengia juokelių išskirtinio filmavimo tema.

Liepą nuo naujojo sezono žiūrovai išvys atsinaujinusiame „Kviečiu šokti“ sezone kartu su  irklavimo čempionu Mindaugu Griškoniu, operos dainininku Merūnu Vitulskiu, dainininkėmis Katažina, Ingrida Kazlauskaite, „Playboy“ žvaigžde Renata Uzialkaitė, aktoriais Aušra Štukyte, Mantu Stonkum, prodiusere Jurgita Anusauskiene ir šokėja Kristina Navickaite – Tina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marijos žemė

Marijos žemė portretas
Marijos žemėje šitokie dalykai dedasi ???

Kažkaip

Kažkaip portretas
nesižiūri tas bučinys. Šlykštoka ir tiek. Ir ko tas Vitulskis eina į tokią laidą? Rimti Europos teatrai po tokių jo triukų tikrai nebekvies dainuoti. Tokie triukai tetinka tik LNK lygiui .

to 2. Kažkaip

to 2. Kažkaip portretas
Pritariu del LNK lygio...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių