Lieknėjantis Soliaris siekia atrodyti kaip Madonnos šokėjas

,,Prieš tris mėnesius svėriau 93 kilogramus, dabar jau 78. Pradėjau aktyviai sportuoti. Draugas iš Amerikos man atsiuntė treniruočių programą. Suderinau mitybą. Atsisakiau prieskonių. Druskos visai nevartoju„, – prisipažįsta dainininkas Soliaris. Šį sekmadienį TV3 laidoje ,,Sportuok su mumis“ žinomas vyras bus labai atviras.

Besiilsintis Druskininkuose dainininkas žiūrovus tikins: ,,Svoris taip krito dėl išsiskyrimo su drauge.„ Depresija, nesveikas gyvenimo būdas ir nesubalansuota mityba – tai dalykai, kurių Soliaris prisivertė atsikratyti. Jis jėgas atgavo druskų kambaryje: ,,Man, nevartojančiam druskos, labai gerai pailsėti tokioje patalpoje. Be to, druskų kambarys jaunina.“

Soliario siekiamybė – tapti tokiam, kokie yra garsiosios pop karalienės Madonnos šokėjai. ,,Jie daro atsispaudimus ir išeina į sceną, kad ne tik idealiai sušoktų, bet ir, kad atrodytų maksimaliai gražiai„, – teigia dainininkas, kuris laidoje ,,Sportuok su mumis“ parodys, jog laisvai gali padaryti šimtą atsispaudimų. Beje, pats dainininkas prieš fotosesijas visuomet padaro po trisdešimt atsispaudimų, kad išryškėtų raumenys.

,,Mane nustebino, kad Soliaris sportuoja vienas ir  jam užtenka motyvacijos sveikai maitintis, nes tai ypač sunku derinti su koncertine veikla", – prasitars laidos vedėja Vlada Musvydaitė-Baranauskienė.

,,Mano tėvai  sportininkai. Namie esu įsirengęs mini sporto klubą. Turiu svarmenų, nusipirkau suoliuką. Ir sportuoju pagal programą. Daug ką susirandu internete", – entuziastingai pasakos dainininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gal

gal portretas
kaip madonos pisejas?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių