Leon Somov ir Jazzu Airijoje pristatys antrojo albumo nuotaikas

Tarp Lietuvos ir Didžiosios Britanijos gyvenantis bei kuriantis Leon Somov ir Justės „Jazzu“ Arlauskaitės duetas šįkart koncertuoti keliaus dar toliau į Vakarus. Ateinantį savaitgalį emocionaliais „Silence“ šeimos narių pasirodymais džiaugsis trijų didžiųjų Airijos miestų gyventojai.

2009-aisiais MTV Europos muzikos apdovanojimų statulėle kaip geriausi Baltijos šalių atlikėjai apdovanotas duetas Airijoje gyvenantiems savo gerbėjams atveš ne tik mintinai mokamus ir naktimis niūnuojamus kūrinius iš albumo „Updated“. Antrasis Leon Somov ir Jazzu darbas „Score“ – jau pakeliui į klausytojų ausis, taigi ir į koncertų sales.

„Tai bus brandus, gyvas, organiškas darbas, taip norime skambėti ir koncertuose“, – apie būsimą albumą kalba prodiuseris Leon Somov, pavadinimą interpretuojantis kaip žymę, kad abu žengia naują žingsnį savo muzikoje ir džiaugiasi pokyčiais.

Anot Jazzu, naujuose dueto kūriniuose yra ir agresijos, ir tamsos, ryškesnių spalvų, vingresnių melodijų. Vokalistė ir kūrinių tekstų autorė, šiuo metu įrašinėjanti ir solinį savo albumą, tikina, kad pasikeitė jos mintys ir tuo pačiu žodžiai, kuriuos ji išsako dainose.

Ateinančio savaitgalio koncertuose apsilankę melomanai bus vieni pirmųjų, kurie įvertins naują, brandesnį dueto kūrybos etapą. Leon Somov ir Jazzu albumas bus išleistas baigiantis spaliui. Įvairiose šalyse gyvenantys gerbėjai galės įsigyti ne tik kompaktinį diską, bet ir skaitmeninę „Score“ versiją. 
 
Nepaisant ir vėl Lietuvos padangę drumsčiančių aviacijos bėdų, atlikėjai šimtu procentu garantuoja, kad Airijoje nusileis jau spalio 7-ąją, ketvirtadienį. Tąvakar duetas lankysis Golvėjaus klube „Arus Na NGael“. Penktadienį koncertas Korke vyks „An Cruiscin Lan“, šeštadienį šalies sostinėje Dubline visi laukiami „Crawdaddy“.


Šiame straipsnyje: leon somovJazzu

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių